Sevilla – Juventus: Gruppfinal väntar i grupp H

Matchen mellan Sevilla – Juventus tror vi oss ha rätt speltips till. Vi har under en ganska lång tid följt båda dessa två topplag noga, och har sett både fördelar och nackdelar hos de olika lagen.

Självklart är det mycket som står på spel. Det gäller förstås att först och främst ta sig vidare från gruppen. Vilket båda lagen bör klara i dagsläget. Just nu har Sevilla & Juventus dragit ifrån och har fyra, respektive sex poäng mer än Lyon på tredje platsen.

Därför är det en match som främst kommer handla om första platsen i Champions League grupp H. Spännande! Den som vinner gruppen har som vanligt bättre förutsättningar för att sedan kunna gå längre i Champions League.

Avspark: kl. 20:45, den 22 november
Arena: Ramon Sanchez Pizjuan
Visas hos: ViaPlay

Juventus vinner

Vårt spel på matchen kommer att vara till italiensk fördel. Juventus har en riktigt bra trend i deras inhemska liga, och toppar just nu Serie A.

Sevilla är inget dåligt lag på något vis, men tyvärr kommer de inte att hålla emot Juventus, som endast fokuserar på att vinna gruppen.

Skulle Sevilla förlora matchen mot Juventus, så finns det en risk att Sevilla kan åka ur Champions League-gruppen. Därför kan Sevilla känna sig nöjda, om de lyckas ha ett oavgjort resultat i slutet av matchen.

Juventus å andra sidan kommer inte vara nöjda med delad poäng. Därför väljer vi Juventus som vinnare i vårt speltips.

Betta? – Jämför odds först!

Skulle du vara intresserad av att läsa vårt speltips inför matchen mellan Juventus och Sevilla. Då är chansen stor att du även vill spela på matchen via betting.

När du spelar på Champions League, så har du rätt att vara kräsen med höga odds. Många bettingsajter erbjuder dig att spela på världens största turnering med boostade odds. Detta innebär att de valt att höja sina odds för att kunna locka fler spelare till de allra populäraste matcherna i Europa.

Därför bör du alltid leta efter speltips och oddsjämförelse hos oss, speciellt inför viktiga matcher som denna mellan Sevilla – Juventus.

I skrivande stund så är det Bet365 som erbjuder oss de allra bästa oddsen för Sevilla – Juventus. Vi är inte speciellt förvånade. Bet365 är nämligen världens största bookmaker, och det finns en anledning till det. Bet365 ser nämligen alltid till att ha bäst odds, eller åtminstone näst bäst i vissa tillfällen.

När det handlar om Champions League, så rekommenderas du helt klart till Bet365.

Vinst till Juventus – Odds: 2.55 hos Bet365

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]