Senegal – Zimbabwe: Enkel match att tippa?

Många kanske påstår att matchen mellan Senegal och Zimbabwe kommer vara en enkel match att förutspå. Det är inte riktigt så enkelt enligt oss. Vi har tidigare sett att många större lag har fallit under tidigare upplagor av afrikanska mästerskapen.

Ett mästerskap utan skrällar vore inte ett roligt mästerskap, och chansen att det inte kommer att ske några skrällar alls är mycket liten.

Vi kommer här med ett speltips som avslöjar vad vi tror om matchen. Ta gärna hjälp av våra råd, och börja tjäna pengar på odds du också!

Avspark: 19/1-2016, klockan 20:00
Arena:Stade de Franceville
Visas hos: bet365

Jämnt, men som väntat..

Det är ett Senegal som kommer med stor energi, och är sugna på att göra sig själva mer eller mindre klara tills sista omgången i deras gruppspel.

Deras match mot Zimbabwe anses nog vara den enklaste, trots att den inte är enkel. Efter att laget bekvämt vann mot Tunisien med 2-0. Ett ännu större plus för Senegal är att Zimbabwe lyckades smått överraskande att ta en poäng mot Algeriet.

Detta har lett till att Senegal seglar upp som ensam vinnare efter den första omgången, och skapar en liten lucka ner till sina konkurrenter.

Så kan Senegal stoppas? Nej, det är alldeles för starka för att åka på ett bottennapp mot Zimbabwe. Hade förutsättningarna i gruppen inte varit likadana som de är nu, så är chansen stor att det skulle varit mer jämnt.

Men nu har Senegal vittring på seger, och inget lär stoppa laget innan finalspelet ska avgöras.

Zimbabwes chanser att ta sig vidare mot ökade drastiskt efter att de lyckades med bedriften att göra 2-2 mot Algeriet, och därmed ta 1 poäng.

  • Vårt speltips: Senegal vinner matchen
  • Odds hos Bet365: 1.40

Se afrikanska mästerskapet 2017

Det är inte bara markandens bästa odds som du kan spela på när du är medlem hos bet365. Inne på deras spelsajt så erbjuder de dig att även streama fotboll online. Det innebär att du både kan nå odds och live streams på samma sajt.

Är du då intresserad av att se afrikanska mästerskapet 2017, så är det perfekt. Bet365 är nämligen en tjänst som kommer sända alla matcher från det stora mästerskapet i Afrika.

Därför kan ett simpelt & spelkonto ta dig till massor av heta matcher runt om i världen. Förutom afrikanska mästerskapet via TV & live stream, så sänder de naturligtvis annan fotboll och sport på nätet.

Du kan även se till att streama fotboll från stora ligor som t.ex. Serie A, Bundesliga och La Liga.

Skapa ditt spelkonto, och du är igång med att se alla stora matcher från fotbollens finrum!