Semifinaler i Handbolls-EM – Speltips & odds

Det är två mycket spännande semifinaler som väntar oss nu i handbolls-EM 2018. En av matcherna är mer intressant än den andra. Detta med anledning av att vi har ett skandinaviskt derby mellan Sverige och Danmark.

Vi kommer här hjälpa dig med några odds som vi själva kommer att spela på. Det är en dubbelkupong som vi kommer ge oss på inför semifinalerna. Rygga gärna vårt speltips om du tror att Sverige tar sig till final.

Alla oddsen som vi tagit med för vårt speltips är hämtade från Unibet. En sajt som både erbjuder några av de bästa oddsen och live streams från EM i handboll.

Vårt bettingtips

Som tidigare nämnt så är det två semifinaler som kommer ingå i vårt speltips inför semifinalerna den 26/1.

Vi kommer samla båda speltipsen vi har på matcherna i samma kupong. Detta är något som kommer boosta våra odds, och ge oss en högre vinst om vårt bettingtips skulle sitta.

Frankrike – Spanien

  • Avkast: Den 26/1, kl. 18:00
  • Speltips: Frankrike vinner matchen (3-vägs)
  • Odds: 1.22

Frankrikehar haft en minst sagt bra turnering i handbolls-EM så här långt. De har mer eller mindre promenerat vidare från sin grupp och i mellanrundan. Där tog fransmännen hem tabellen med full pott (10 poäng).

Spanien har en lång tradition som ett bra handbollslag. Däremot är fransmännen med bröderna Karabatic ett nummer bättre än spanjorerna. Endast en skräll kan ta Spanien till final. Vårt spel blir med andra ord på en enkel 1:a.

Danmark – Sverige

  • Avkast: Den 26/1, kl. 20:30
  • Speltips: Sverige vinner matchen (3-vägs)
  • Odds: 3.60

Då var det dags för att granska inför semifinal 2. Här spelar Sverige mot Danmark i en match där en finalplats står på spel.

Vi kan inte riktigt låta bli att ha med ett hjärta när vi tippar matchen landslagen emellan. Sverige må vara ett sämre lag på pappret, men förhoppningsvis lägger Sverige i sin allra högsta växel. Lite underskattning från det danska laget på det, och Sverige har en god chans.

Sverige kommer även från ett bra kraftprov när de senast spelade mot Norge. Danmark å andra sidan spelade en förhållandevis sömning match mot Makedonien. Förhoppningsvis gynnas Sverige av detta.

Matchen hjälper vi dig även att sända. Kolla hur du kan streama Sverige – Danmark i handbolls-EM semifinal.

sverige landslag i handboll

Sverige – Frankrike i final?

Vårt tips kommer att vara på två matchvinnare. Det innebär att vi mer eller mindre kommer tippa vilka två lag som möts i finalen.

Vårt bettingtips på finallagen kommer således innebära att Sverige möter Frankrike i final. Detta skulle då bli en reprismatch från gruppspelet. Där möttes nämligen Frankrike och Sverige tidigare i turneringen.

Matchen slutade då med seger för Frankrike med siffrorna 17 – 23.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]