S.C. Braga – AIK: Speltips & odds från Europa League

Den andra matchen i tredje omgången mellan Sporting Braga – AIK kommer att bli en spännande historia. AIK hade hoppats på att få med sig en ledning ner till Portugal men de fick nöja sig med ett oavgjort resultat. Vi tänkte hjälpa till med betting, odds och speltips på Braga – AIK från Europa League.

I den första matchen imponerade varken AIK eller Braga speciellt mycket. Det märktes till en början att det var en del nerver på vissa spelare i AIK. En ny situation och mycket står på spel för många i en viktig Europa League-match. Vill du följa matchen online går det givetvis att följa Europa League via live stream.

AIK firar ett mål i Allsvenskan

  • Matchstart: 3 augusti kl. 22.00
  • Spelplats: Estadio Municipal de Braga, Braga
  • Visas hos: Dplay

Odds på Braga – AIK i Europa League

Fördelen AIK har i matchen är att de är mer inspelade med tanke på att säsongen i Portugal inte hunnit ta fart ännu. Fördelen för Braga är givetvis att de spelar på hemmaplan och på pappret har ett starkare lag. Vi på sportal tror att de laget som först kopplar grepp om matchen också kommer att vinna.

Men att det är Braga som är de stora favoriterna råder det inga tvivel om. Men det är tidigt på säsongen för Braga som har alla förväntningar på sig. Dessutom har AIK spelat många riktigt bra matcher de senaste, bortsätt från senaste mötet i Allsvenskan mot Kalmar.

Matchodds

  • S.C. Braga: 1.50
  • Oavgjort: 3.80
  • AIK: 7.00

För att AIK ska ta sig vidare från Europa League krävs den en liknande bragd som Östersund stod för mot Galatasaray. Det är absolut inte omöjligt och oddset på AIK känns lite väl högt.

Oddsen är hämtade från bet365 som alltid erbjuder odds på massvis av fotbollsmatcher och annan sport. Det finns även möjlighet att följa en hel del fotbollsmatcher via live stream hos bet365.

Spelare från AIK och Braga i närkamp

Vårt speltips på Braga – AIK

Vi tror tyvärr att uppgiften blir lite för stor för AIK. Braga kommer äga största delen av bollinnehavet och AIK kommer i princip få parkera bussen under större delen av matchen. För att komma hem till Sverige med en vinst krävs det att AIK verkligen tar tillvara på sina chanser för dom kommer inte bli många.

Denna matchen känns som att den kan rinna iväg åt Bragas fördel. Ett slutresultat som 3-0 eller 3-1 känns därför inte helt orimligt. Oddset på att det blir över 2.5 mål i matchen ligger på 2.25. Det känns väldigt mer värt att spela på än vilket lag som vinner matchen. Även det oddset hittar du på bet365 som bland annat erbjuder bonusar på fotboll och annan sport.

Hur som helst är den en match som kommer att bli spännande att följa och det går att se Braga – AIK via live stream.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]