Ryssland - Turkiet: Inför matchen, speltips & laguppställning

Streama

Har du ett konto på C More, har du förmånen att kolla på Ryssland – Turkiet. Om du inte har ett konto, så ta tillfället i akt så och skapa ett konto för att se matchen, och även andra matcher som planeras att visas där.

Matchen sänds i en kvalitet som är svår att motstå, HD-kvalitet, med de magiska funktionerna där man kan spola tillbaka, pausa och titta på matchen i efterhand om så önskas.

  • Match: Ryssland – Turkiet, Division B i Nations League (grupp 2)
  • Datum & tid: Söndag den 14 oktober, 18:00
  • Arena: Fisjt-stadion
  • Stream: CMore

Ett starkt Turkiet

Ryssland är på täppan i grupp 2 inom Nations League, som det ser ut just nu i alla fall. De inledde sitt deltagande med en vinst mot Turkiet på bortaplan, som slutade med 2-1 till Ryssland. Spännande. Andra matchen spelades mot Sverige som slutade med lika mellan båda lagen, på Rysslands hemmaplan, kaxigt.

Nu ställs Ryssland inför sin tredje match mot Turkiet på hemmaplan. Turkiet är ingen opposition att underskatta, då de efter två matcher samlat på sig 3 poäng, en poäng bakom Ryssland. Deras senaste match är inget som får tas för givet. Turkiet hade nämligen 63,8 procent i bollinnehav… förvånansvärt?… ehhh ja! Man tror ju att kvartsfinalisterna ska vara de som vägleder turkarna i matchen, men nej nu är det Turkiet som kontrollerar matchen. Trots det, var det Ryssland som smällde in flest mål.

Det var en spännande match. Ryssland spräckte nollan redan efter 13 spelade minuter, Denis Cheryshev gör 1-0 till Ryssland. Men efter 41 spelade minuter är det Turkiets Serdar Aziz som kvitterar, genom ett raketskott på retur, rakt in i målets vänstra sida. Briljant. Dzyba avslutar matchen genom en lugn placering i målets vänstra sida, 2-1 till Ryssland.

Speltips

Denna match är inget givet. Turkiet har visat sig vara ett starkt motstånd hittills genom deras starka insats mot Ryssland och Sverige. Nu kommer dock Turkiet få det snäppet svårare på bortaplan mot Ryssland. Senast hade Turkiet ett väldigt stort i bollinnehav mot Ryssland, och tidigare än så, 64 procent mot Sverige, på bortaplan. Finess helt enkelt. Om Turkiet ska vinna sina matcher gäller det att ta vara på avsluten.

Ryssland självklart, är väldigt starka på kontringar, som vi också fått erfara under VM. Deras kontringar tog dem till kvartsfinal, vilket innebär att Turkiet kommer få jobba hårt för att hålla tillbaka ryssarna på deras planhalva.

I matchen kommer troligtvis Turkiet ha mest i bollinnehav och Ryssland kommer försöka göra mål på kontringar. Dock tror vi inte att Turkiet har defensiven att Ryssland i schack.

Vi tror att matchen kommer sluta med en vinst för Ryssland, och tar därför 1:an till oddset 2.25 på Bet 365

  • Tips: Ryssland vinner
  • Odds: 2.25 på Bet365