Real Madrid - Sevilla: Inför matchen, speltips och laguppställningar

Streama

Du kan se matchen mellan Real Madrid och Sevilla på Bet365. Det enda du behöver göra för att se matchen är att skaffa ett konto på Bet365, och därefter se alla eller de flesta matcher från La Liga. Ta chansen redan idag!

  • Match: Real Madrid – Sevilla
  • Datum & tid: 19/01-2018
  • Arena: Santiago Bernabeu
  • Stream: Bet365

Trolig laguppställning, Real Madrid

Navas

Carvajal – Varane – Ramos – Reguilon

Modric – Casemiro – Ceballos

Vasquez – Benzema – Junior

Trolig laguppställning, Sevilla

Vaclik

Carrico – Kjaer – Gomez

Navas – Banega – Vasquez – Escudero

Sarabia

Yedder – Silva

Real Madrid på språng

Real Madrid ligger på fjärde plats, och har just nu lite medvind. I deras senaste möte med Real Betis hade Los Blancos enbart 26 % i bollinnehav, och då tänker man ”wow, detta kan inte stämma”. Hela matchen är det Madrid som jagar boll, en två passningar och tillbaka till försvaret. De kan bara inte förmå att hålla i bollen. Efter 88 spelade minuter får Real Madrid frispark på en kontring, som Ceballos lyckades smälla in och räddade därmed laget från att sepal oavgjort.

Toni Kroos och Courtouis är fortsatt skadade och kommer därmed inite att medverka i dagens match. Istället får Ceballlos och Navas vikariera på positionerna.

Sevillas forward Ben Yedder brinner just nu. På 13 spelade matcher, varav fem av dem var på inhopp, lyckas fransmannen kamma hem 9 mål och 5 assists. Detta innebär att Yedder har varit inblandad i fler mål än antalet matcher han fått medverka i, och är en av anledningarna till varför Sevilla ligger på en stark tredjeplats.

Speltips

Real Madrid har det gått skakigt för, och verkar ha svårt att få ihop sina taktiker. Soliero har ingen framstående taktisk ide och är verkligen inte mannen för jobbet. Istället är det desorienterade beslut som tas och Real Madrid presterar som inget annat än ett nästintill ynkligt B-lag.

Sevilla har varit svaga på bortaplan denna säsong, med enbart 3 vunna matcher på 10 spelade. Därmed kan man säga att detta kommer bli svårt för laget att vinna på Santiago Bernabeu.

Vi tror att det blir oavgjort till oddset 4.0 på Bet365 (odds från 19/01-2019 kl. 14:32)

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 4.0 på Bet365