Real Madrid – Real Sociedad: Vårt speltips om La Liga

Real Madrid verkar vara ett lag som få verkar kunna slå, men efter att Celta Vigo nyligen slått ut Real Madrid ur Copa del Rey återstår ett hopp. Kan Real Sociedad fortsätta överraska Real Madrid i deras match i La Liga?

Det är inte bara Real Madrid som har lyckats ta sig långt i Copa del Rey. I cupen finns även Real Sociedad, som lär gå samma öde till möttes som Real Madrid. Deras motståndare är FC Barcelona som dessutom vann förra mötet de två lagen emellan.

I vårt speltips för matchen så presenterar vi fler av våra tankar kring matchen mellan Real Madrid och Real Sociedad i helgen.

Avspark: Den 29/1, kl. 20:45
Arena: Santiago Bernabeu
Visas hos: Unibet TV

Odds för La Liga

Det är självklart viktigt att vi kollar till oddsen innan vi börjar spela på matcher i den spanska ligan. Skulle inte oddsen passa oss, så väljer vi hellre en annan match att spela på.

Inne hos Unibet så behöver vi mycket sällan bli besvikna. Denna bookmaker erbjuder riktigt bra odds på alla matcher från de största ligorna ute i Europa. Bland dessa ligor ingår självklart La Liga där två av världens bästa klubbar finns (Real Madrid & FC Barcelona).

Inför helgens match mellan Real Madrid & Real Sociedad så kommer Unibet att erbjuda följande odds:

  • Real Madrid vinner – 1.25
  • Oavgjort – 6.00
  • Real Sociedad vinner – 10.00

Notera att dessa odds kan ändras allt eftersom vi kommer närmare matchen. Dina odds kan både ändras positivt, eller negativt från din synvinkel.

Vi tippar storskräll!

För att sätta extra stor spänning inför matchen på söndag mellan Real Madrid – Real Sociedad så har vi valt att lämna in en skräll på vår kupong. Vi tror faktiskt inte det är helt omöjligt att Real Sociedad vinner matchen.

Real Sociedad kommer att spela mot FC Barcelona, vilket kommer förbereda laget väl när de spelar mot Real Madrid. Dessutom har Real Sociedad tagit sig i kragen efter en del förlorade matcher Vi hittar just nu laget på en sjätte placering i La Liga, vilket vittnar om ett lag med framgångar.

Real Madrid slickar säkert sina sår efter att blivit utslagna från Copa del Rey av Celta Vigo. Kanske kan det försvaga Real Madrids självförtroende. Är det någon gång på året som Real Sociedad har en bra chans mot Real Madrid så är det under denna omgång.

Se matcher från La Liga

Skulle du vilja se matchen på söndag, den 29/1? Då kan du streama inne hos Unibet. De erbjuder nämligen alla deras aktiva spelare att se Real Madrid live via streams. Det enda du behöver se till för att få tillgång till matcher i La Liga är att ha pengar på ditt spelkonto.

Sedan kommer du att utan kostnad kunna streama matcher från La Liga. Det anser vi vara ett perfekt knep för dig att få tillgång till massor av livesändningar. Inne hos Unibet så kan du nämligen se mer sport & fotboll än bara från La Liga.

De erbjuder dig även att se ligor från Frankrike, Italien, Tyskland och England.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]