Real Madrid - Real Sociedad: Inför matchen, speltips & laguppställningar

En av sakerna jag älskar som mest när Real Madrid spelar på hemmaplan är när publiken sjunger ”Hala Madrid, y nada mas” när spelarna klivit in i arenan. Det ger mig en känsla av något som är majestätiskt. Los Blancos välkomnar Real Sociedad på hemmaplan med öppna armar för ännu en omgång av La Liga.

Streama

Missa inte matchen mellan Real Madrid och Real Sociedad, som du kan se på Strive.

Har du en aktiv prenumeration på streamingtjänsten Strive, så kan du se alla La Liga matcher i HD- kvalitet denna säsong.

  • Match: Real Madrid – Real Sociedad, LaLiga Santander
  • Datum & tid: Söndagen den 6/1-2019 kl.18:30
  • Arena: Santiago de Bernabeu
  • Stream: Strive

Trolig laguppställning, Real Madrid

Courtois

Carvajal – Varane – Ramos – Marcelo

Modric – Casemiro – Kroos

Vasquez – Benzema – Isco

Trolig laguppställning, Real Sociedad

Rulli

Zaldua – Moreno – Llorente – Elustondo

Zubeldia – Illaramendi

Januzaj – Zurutuza – Oyatarzal

Josè

Trögrörlig anfallstrio

Real Madrid är mer beroende av Cristiano Ronaldo än vad man kan tro. Bristande Los Blancos har enbart gjort 26 mål på 17 spelade matcher. Förra säsongen gjorde laget 94 mål på 38 matcher, och nu är nästan halva matcherna spelade och Madrid är långt borta från 47 mål. Det tror jag beror på en trög anfallstrio.

Real Madrid kan sägas ha en trögare anfallstrio jämfört med tidigare. För ett storlag som Real Madrid förväntar man sig att anfallet ska briljera, men så är det inte i dagens läge. Istället är det en försämrad kreativitet och en seghet som utmärker offensiven.

Real Sociedad är borta och sörjer på 15:e plats i tabellen. Laget har enbart vunnit en match på hemmaplan, men 4 på bortaplan. Sociedad ligger på tredjeplats när vi tittat på vunna bortamatcher, och är därmed en av de starkaste gällande vinster på bortaplan.

Speltips

Real Sociedad är inga att underskatta när de spelar på bortaplan. Real Madrid tvingas spela smart och effektivt.

Med denna match har Real Madrid chansen att testa nya saker i offensiven. Tränaren Soliero har redan provat att exempelvis byta positioner på Lucas Vasquez och Gareth Bale, vilket i sig kommer ta en tid för spelarna att vänja sig vid.

Vi tror att Real Madrid kommer att spela effektivt denna match, som de vanligen brukar göra. Med tanke på att de spelar på hemmaplan är det en absurd tanke att Sociedad skulle ta hem söndagskvällens vinst.

Vi tror att Real Madrid vinner till oddset 1.33 på Bet365

  • Tips: Real Madrid vinner
  • Odds: 1.33 på Bet365 (odds från 14:38, 5/1/2019.)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]