Real Madrid – Napoli: Säkert speltips!

Om du ska betta på Champions League under deras åttondelsfinaler så har vi speltipset för dig. Du får inte glömma att lägga till matchen mellan Real Madrid – Napoli, och hämta hem ganska säkra pengar från din bookmaker.

Vi kommer inte bara presentera hur vi tror matchen kommer att sluta, eller vilket resultat vi tror det blir. Vi kommer även guida dig vidare till bookmakers som erbjuder marknadens bästa odds på Champions League 2017.

Genom att spela på de bästa bettingsidorna så kan du vinna mer pengar för samma insatser. Det innebär att du kan få stora förändringar på dina chanser att vinna mycket om du byter till en sida med bättre odds.

Avspark: Den 15/2, kl. 20:45
Arena: Santiago Bernabeu
Visas hos: ViaPlay

Stensäker vinst för Real Madrid!

I åttondelsfinalerna så spelar lagen två matcher mot varandra. Den ena på hemmaplan, och den andra på bortaplan. Den första matchen mellan Real Madrid – Napoli kommer att spelas i Spanien. Det innebär att Real Madrid har fördelen av att spela på sin hemmaborg – Santiago Bernabeu.

Real Madrid är ett lag som spelar stabilt oavsett arena, men allra bäst är man ju inför sin hemmapublik. Vilket Napoli lär bli påminda.

Det viktigaste för Napoli är inte att vinna matchen, utan att få med sig ett så bra resultat som möjligt inför returmatchen. Ett bra resultat för Napoli är allt från vinst till att förlora med 1-0.

Att anse att Napoli bör ta tag i taktpinne känns orimligt. Vi tror istället att det kommer bli en match där Real Madrid är den som för matchen. Det är sedan upp till deras anfallare och offensiv att se till att spräcka ett hål i Napolis försvar.

Vi kommer därför inte tveka på några garderingar, utan hämtar ut fullt odds på att Real Madrid ska vinna. Det ger oss inte mindre än 1.53 inne hos bet365. Det är ett odds som vi tycker är generös, trots att allt som pekar på att Real Madrid kommer att vinna.

  • Vårt tips: Real Madrid vinner matchen (1)
  • Odds: 1.53
  • Spela hos: bet365

Välj rätt bettingsida!

Se till att du också lägger till Real Madrid, och hämtar ut enligt oss säkra pengar från din bettingsida. Det allra bästa du kan göra som spelare är att hitta en bettingsajt som innehåller så bra odds som möjligt. Om du hittar en sådan sida från början, så behöver du inte oroa dig att spela med för låga odds.

Att vara medlem inne hos bet365 är som en garant att du inte spelar med dåliga odds. I de allra flesta fall så erbjuder de markandens bästa odds på fotboll, ishockey, basket och mycket mer.

Då kan du tillsammans med oss använda de bästa oddsen, och därmed vinna mer pengar än vanligt för dina insatser.