Real Madrid – FC Barcelona: Bäst odds & speltips i El Clasico

Det är ingen högoddsare att det är många i Sverige som kommer att spela på betting inför El Clasico mellan Real Madrid – Barcelona. Det är även höga odds som du kan spela med under matchen. Speciellt om du använder dig av det El Clasico erbjudande som ger dig en rejäl odds boost inför söndagens stora match.

Inne hos Betfair så kommer de att lägga ut ett enastående erbjudande som garanterat får dig att spela med bästa oddsen inför El Clasico. Just nu erbjuder bettingsida hela 8.00 i odds på vinst för Real Madrid, och 12.00 i odds för en seger för FC Barcelona.

Se till att du är förbered när det kommer till att tippa Real Madrid – FC Barcelona. På så vis kan du inte bara vinna pengar på betting, utan ökar spänningen i själva matchen. Läs vårt speltips och lägg in ditt bet redan idag!

  • Vårt speltips: FC Barcelona vinner
  • Odds: 12.00
  • Bästa oddsen: Betfair

Bästa oddsen!

Vi vågar lova att Betfair har de bästa oddsen inför El Clasico denna helg. Det finns nog ingen annan betting sida som erbjuder liknande odds.

Det är dock viktigt att du noterar att det är endast nya spelare inne hos Betfair som kan ta del av denna odds boost.

Det innebär med andra ord att du måste skapa ett nytt spelkonto för att ta del av detta oddserbjudande. I samband med att du skapar ett nytt konto så kan du även ta del av Betfairs bonus. Att spela med en bonus samtidigt som du får en odds boost är helt perfekt. Bättre förutsättningar att vinna pengar på betting än det är svårt att hitta!

Betfair är heller ingen dålig bettingsida att redan ha ett spelkonto hos. De är en av de sidor som ständigt levererar bra odds på europeisk fotboll från bl.a. La Liga. Dessutom ligger de i framkant när det kommer till att erbjuda sina spelare odds bonusar eller andra värdefulla erbjudanden.

FC Barcelona vinner enligt oss!

Om vi ska ge oss på den svåra uppgiften att tippa El Clasico med hjälp av de odds som vi får online, så är det svårt. Vi kan välja Real Madrid som just nu är det bättre laget om vi kollar tidigare resultat från La Liga. Real Madrid är även det lag som har den knappa fördelen att spela på sin hemmaplan.

Däremot så anser vi att matchen fortfarande är jämn, och att det är lite 50/50 om vem som tar hem segern. Något som vi tror kommer gynna FC Barcelona är att de i skrivande stund hålls som underdog i matchen. Vilket innebär att oddsen, och andra saker talar för att Real Madrid ska vinna El Clasico på söndag (den 23 april).

Dessutom så är det enklare för FC Barcelona att endast fokusera på matcher i La Liga framöver. De åkte nämligen ut Champions League, och behöver inte vara oroliga över att bränna för mycket krut i sin inhemska liga.

Dessa klubbar är fulla med stora stjärnor, vilket är inte är konstigt när två av världens rikaste ägare & klubbar inom fotboll ska göra upp. Det hänger mycket på dagsformen på dessa stjärnor för att vinna en såpass jämn match.

Titta på matchen!

Om du letar efter att se El Clasico via live stream eller på din TV, så kan vi även hjälpa dig med detta. Det är möjligt att streama Real Madrid – FC Barcelona online. Du kan ta dig vidare via vår länk för att läsa mer om hur du direkt kan se El Clasico, samt flera andra matcher från El Clasico.

Det är stort tryck på matchen, och den räknas att locka flertals miljoner människor framför TV:n eller framför en dator med en live stream från La Liga.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]