Real Madrid - Deportivo Alaves: Inför, speltips & laguppställningar

Streama

Du kan se kvällens match mellan Real Madrid och Deportivo Alaves på Bet365.

Om du har ett Bet365-konto, har du tillgång till de flesta La Liga-matcher som visas denna säsong. Fixa ett redan idag om du inte har ett.

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

  • Match: Real Madrid – Deportivo Alaves, La Liga Santander
  • Datum & tid: 3/2-2019 kl.20:45
  • Arena: Santiago de Bernabeu
  • Stream: Bet365

Trolig laguppställning, Real Madrid

Courtois

Odriozola – Nacho – Ramos Reguilon

Modric – Casemiro – Ceballos

Asensio – Benzema – Bale

Trolig laguppställning, Deportivo Alaves

Pacheco

Navarro – Maripan – Laguardia – Duarte

Burgui – Garcia – Pina – Jony

Calleri – Baston

Real Madrid åter tillbaka

Real Madrid verkar ha hittat tillbaka igen då de vunnit sina tre senaste matcher. Jag börjar tro att Solieri verkar ha hittat den rätta lösningen som ger det önskade resultat som alla Real-fansen önskar.

Fransmannen och mittbacken Raphael Varane åkte på ett rött kort i senaste matchen mot Espanyol, trots att Real Madrid hade en 4-1 ledning. Epanyol-spelaren G.Diatti befann sig i friläge mot målvakten och Raphael Varande såg ut att råka springa in i honom då Diatti saktade ner och fick plötsligt ett rött kort.

Även Dani Carvajal åkte på ett rött kort, då han fick ett gult kort i senaste mötet mot Espanyol, vilket därmed blev hans tredje gula kort. Tre gula kort leder till ett rött.

Deportivo Alaves är inget att underskatta. Efter 21 spelade matcher ligger det spanska laget på sjätte plats och söker nu att hamna på femte plats för att vara med i Europa League.

Speltips

Real Madrid har varit stabila på sistone och verkar åter ha hittat rätt. Personligen tror jag det är nu de katapulterar iväg.

Deportivo är inget att underskatta, och kan mycket väl vinna över Real Madrid ikväll. Men vi tror inte det händer. Däremot tror vi att Real Madrid spelar oavgjort.

Vi tror att matchen blir oavgjord till oddset 6.50 på Bet365

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 6.50 på Bet365 (odds från 3/2 kl.18:51)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]