Real Madrid – Bayern München: Dagens speltips & odds i Champions League

Denna vecka så är det dags för att slutföra semifinalerna i Champions League. Hälften av lagen som idag spelar i turneringen kommer att åka ut, samtidigt som andra hälften går vidare till semifinaler.

Dagens bästa spel kommer vi idag att lägga på matchen mellan Real Madrid – FC Bayern München. Vi kommer här att uppdatera dig med både odds och speltips. Detta för att du ska komma vidare från vår sportsida med bäst förutsättningar att vinna pengar på Champions League.

Så vilka tror vi kommer att vinna matchen? Vilket av lagen kommer att gå vidare till semifinal? Läs mer, och ta gärna hjälp av vårt speltips innan du bettar på odds inför matchen.

champions league speltips

Real Madrid hålls som favoriter

I vårt speltips så kommer vi att ta med föregående resultatet mellan lagen i tankarna. Den förra matchen slutade 1-2 till Real Madrid, som knep en vinst på bortaplan. Det bäddar för en mycket intressant match ikväll. Där FC Bayern München kommer att gå på full offensiv direkt, samtidigt som Real Madrid kan ligga och lura på kontringar.

Matchen tror vi inte kommer att domineras av någon, istället så förväntar vi oss ett böljande spel som kommer att vända snabbt. Det finns ingen tid för FC Bayern München att spara på. Däremot så tror vi att Real Madrid kommer göra mycket för att dra ner matchens tempo, eller vilja slå spiken i kistan snabbt. Vilket innebär en grymt bra match för alla som väljer att följa Champions League via live stream.

Mycket tyder på att det är Real Madrid som kommer att gå vidare från deras kvartsfinal, men självklart kommer inte FC Bayern München att ge sig innan matchen är avblåst.

På planen ikväll kommer vi inte bara att se två av världens bästa fotbollslag spela, utan det är även en match som betyder så mycket.

Att nå till final i Champions League står garanterat på båda dessa lagens önskelista över vad som ska hända under 2017. Därför är det inte speciellt konstigt att det kanske är säsongens viktigaste match för båda dessa lag.

Varken FC Bayern München eller Real Madrid lär blivit särskilt glada över att de lottades mot varadra så här tidigt i Champions League. Det finns en rad andra lag som fortfarande håller sig kvar i Champions League som de hellre hade spelat mot.

Vårt speltips kommer att vila på Real Madrid. De är laget som vi har bäst form i dagsläget. Sedan tror vi att Ronaldo och CO kommer att utnyttja de luckor som FC Bayern München kommer att släppa hemmåt. Detta eftersom de är desperata efter att vinna matchen och göra mål.

  • Vårt speltips: Real Madrid vinner matchen
  • Odds: 2.40
  • Bästa oddsen: Unibet

leo vegas kampanj bonus champions league

Få bonus i samband med Champions League

Spela med 200 kr på Champions League! Det är den bonus som du kommer att kunna hämta inne hos Leo Vegas. Sedan de startade sin odds- och bettingsida så har de fullkommligt spottat ut erbjudanden som du kan använda dig av.

Där hittar vi bl.a. 200 kr i free bet, eller som bonus. Dessa pengar kommer du att kunna använda för att spela på bäst odds inför kvällens match. Du behöver nödvändigtvis inte använda din bonus just på matchen mellan Real Madrid – FC Bayern München. Däremot tror vi helt klart att det är en av de matcher som kan vara roligast att spela på.

Gå gärna vidare in till Leo Vegas för att läsa mer om deras bonus eller för att skapa ditt spelkonto. Då kan du utöver denna bonus även använda dig av den välkomstbonus som finns för alla nya medlemmar.

Hämta bonus i Champions League hos Leo Vegas!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]