Real Madrid - Atlético Madrid: Derby i CL-semifinalen

Som vi fotbollsfantaster har väntat på denna semifinalen i Champions League. Madrid-derbyt som alltid leverar världsfotboll med några av världens största idrottstjärnor. Lagen har spelat fyra tävlingsmatcher mot varandra under säsongen och det har blivit två oavgjorda och varsin vinst. Det har gått jämt ut helt enkelt.

Vi på sportal har granskat de båda lagens förutsättningar inför kvällens semifinal i Champions League. Matchen startar 20:45. Är du intresserad av att betta på fotboll kan du läsa vårt speltips längre ner.

Ramos Real Madrid

Real Madrid tippade som storfavoriter

Det har varit en mycket framgångsrik säsong för Real Madrid. De har en mycket god chans att vinna La Liga och står just nu som favoriter till en plats i Champions League finalen. Matchen spelas på Santiago Bernabéu, där Real spelar sina hemmamatcher. Men Atlético har inte långt dit med tanke på att båda lagen håller till i Madrid.

Oddsen på att Atlético vinner matchen är på 5.50 medans Real har ett odds på 1.75. Rättvisa odds då Real är det bättre laget med en bredare och skickligare trupp. De har dessutom en av världens bästa spelare, Cristiano Ronaldo som har visat upp en superb form i CL. Mot Bayern München gjorde han fem mål på två matcher.

Atléticos möjlighet i denna matchen är om laget spelar det fantastiska försvarspel de vanligtvis spelar och går för att kontra in bollar. Ingen matchtaktik som är vinnande i längden men kan absolut fungera i enstaka matcher.

Atletico v Real

Vårt speltips

Vi tror på en match med högt tempo. Real Madrid kommer gå ut och försöka ta kommandot tidigt i matchen. Skulle Atlético göra första målet kan vi förvänta oss ett bollinnehav på 90% till hemmalaget resten av matchen. Atlético kommer med andra ord att parkera bussen och försvara med tio man.

Men ett fullsatt Bernabéu kommer att koka ikväll och förväntingarna är på Real. En match de bara ska vinna och försöka sätta sig i en så bra sits som möjligt inför bortamötet.

Gareth Bale är skadad och missar mötet, annars ser Reals trupp komplett ut. Benzema hade lite frågetecken kring sig men han ser ut att spela kvällens match. Det blir spännande att se hur Zidane väljer att forma laget inför semifinalen, förmodligen kommer han ställa upp Real i en 4-4-2 uppställning. Vilket ger mer rörlighet och ger Ronaldo större yta att spela på.

Vårt tips: Vinst Real Madrid
Odds: 1.75
Bäst odds: bet365

Vill du följa Real Madrid – Atlético Madrid via live stream finns det möjlighet till det. Tyvärr sänds inte matchen på det ordinare kanalutbudet i Sverige. Men vi hjälper dig att hitta en livestream till Champions League semifinalen.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]