RB Salzburg - Lazio: Live stream, speltips & laguppställning

Red Bull Salzburg tar idag emot Lazio i Europa League, och österrikarna ska göra sitt bästa för att hämta upp underläget från första matchen.

Tisdagen och onsdagen bjöd oss på fantastiska Champions League-matcher, då Roma upphämtade ett underläge och slog ut Barcelona, och där Juventus så när gjorde samma sak mot Real Madrid. En straff på tilläggstid var vad som stoppade dem från avancemang, vilket fick målvakten Gianluigi Buffon att rasa på domaren.

Nu återstår det att se om Europa League kan bjuda oss på samma dramatik. Ribban ligger minst sagt högt.

Red Bull Salzburg, ett av två Red Bull-lag i Europa League-kvartsfinal, slog ut Dortmund i åttondelen men första kvartsfinalmötet med Lazio med 4-2. Minst en 2-0- eller 3-1-seger i detta hemmamöte är vad som krävs för att ta laget vidare till semifinal. Hemmaseger med 4-2 leder till förlängning.

Trolig laguppställning, RB Salzburg

Walke
Lainer – Ramalho – Caleta-Car – Ulmer
Yabo – Haidara – Berisha – Schlager
Gulbrandsen – Dabbur

Skador: –
Avstängningar: Diadie Samassekou

Trolig laguppställning, Lazio

Strakosha
L. Felipe – de Vrij – Radu
Basta – L. Alberto – L. Leiva – Milinkovic-Savic – Lulic
F. Anderson
Immobile

Skador: Marco Parolo (tveksam)
Avstängningar: –

Speltips

RB Salzburg är ett oerhört starkt hemmalag, och har inte förlorat en enda match på Red Bull Arena denna säsong. Samtidigt har man hållit nollan i 14 av sina 17 senaste hemmamatcher. Ett makalöst bra facit.

Salzburgs förlust mot ligakonkurrenten LASK i helgen var lagets första torsk sedan i augusti, och den berodde främst på att man vilade mer än halva startelvan inför Lazio-matchen. Ligan leder man ändå med 8 poäng, trots att man förlorade i helgen.

Vi har sett både Roma och Juventus vinna mot vad som borde vara övermäktiga motståndare denna vecka, och med Salzburgs fördel av hemmaplan tror vi att klubben har god chans att, om inte gå vidare, åtminstone vinna hemmamatchen.

Vi spelar den raka 1:an till oddset 2.20 gånger pengarna på Bet365.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]