Qarabag - Chelsea: Speltips, odds och inför matchen

Qarabag FK tar ikväll emot Chelsea FC i Champions Leagues Grupp C.

Matchen mellan Qarabag FK och Chelsea FC går av stapeln redan klockan 18:00 ikväll. Detta har att göra med att de ligger före i tid i Azerbajdzjan. Medan klockan är 18 i Sverige, eller 17 i England för den delen, är klockan 21 i Azerbajzdjan.

Qarabag är med i Champions League för första gången någonsin, och slängdes rätt in i ”Dödens grupp”. Det har ändå gått bättre än vad många förväntat sig. Qarabag var nära att ta poäng mot Roma när lagen möttes, och man har kryssat mot Atlético Madrid två gånger om. Mot Chelsea blev det däremot en 6-0-förlust senast.

Just nu ligger Qarabag sist i gruppen, en poäng bakom Atlético. Man har alltså fortfarande chans på tredjeplatsen, som ger en plats i Europa Leagues sextondelsfinal. I Qarabags sex senaste matcher har man fått en utvisad spelare i fyra, och det gäller att laget skärper disciplinen om de ska ha något att hämta ikväll.

Chelsea besegrade West Brom med 4-0 i helgen, och dessförinnan slog man Manchester United. Ikväll säkrar laget avancemang till åttondelsfinal vid seger.

Förväntad startelva, Qarabag

Sehic
Medvedev – Rzezniczak – Sadiqov – Agolli
Qarayev
Henrique – Míchel – Almeida – Madatov
Seydaev

Dino Ndlovu är tillbaka efter att ha varit avstängd mot Atlético Madrid senast.
Badavi Huseynov och Tarik Elyounoussi missar matchen på grund av skador.
Mahir Madatov är tveksam till spel ikväll.

Förväntad startelva, Chelsea

Courtouis
Rüdiger – Luiz – Cahill
Zappacosta – Kanté – Bakayoko – Alonso
Pedro – Hazard
Morata

Michy Batushayi missar kvällens match på grund av skada.
Victor Moses och Charly Musonda har problem med skador och löper stor risk att missa matchen.

Senaste 5 matcher, Qarabag: Qabala, B, 0-1. Sabail, H, 1-0. Atlético Madrid (CL), B, 1-1. Kapaz, B, 2-0. Sumqayit, H, 2-0.

Senaste 5 matcher, Chelsea: Everton (Engelska ligacupen), H, 2-1. AFC Bournemouth, B, 1-0. Roma (CL), B, 0-3. Manchester United, H, 1-0. West Brom, B, 4-0.

Tabellen

Speltips och odds

Lilla Qarabag möter stora Chelsea, och den här matchen kan väl bara sluta på ett sätt?

Qarabag har visserligen vållat problem för både Roma och för Atlético Madrid, men när man mötte Chelsea senast blev det storförlust – 6-0. Nu ställs man mot Londonklubben igen, och när Chelsea har chans att säkra sitt avancemang tror vi inte att ”The Blues” gör bort sig.

Hemmastarka Qarabag har i och för sig fördel av att matchen spelas på deras arena – laget har 6 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust på hemmaplan denna säsong. Men kvaliteten på motståndet är för stort, och vi tror definitivt att Chelsea vinner denna match.

Vi spelar slutresultatet 0-2.

Odds 2: 1.29, Unibet
Odds 0-2: 5.60, Unibet

Avsparkstid: 18:00

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]