PSV Eidhoven – Bayern Munchen: Nytt möte mellan grannländerna

Många ser kanske matchen mellan PSV Eidenhoven-Bayern Munchen som en säker match i Champions League att spela på. Men är den verkligen så säker som man tror? Det är aldrig enkelt att åka till Holland och spela på bortaplan. Speciellt inte med tanke på hur populärt PSV Eidhoven är för sina fans.

Vi kommer nedan ge dig som spelare lite speltips hos olika bettingsajter online. Vi ser även till att ge dig tips om vart du kan spela på de bästa oddsen. Vi är helt enkelt allt du behöver för att kunna betta på matchen.

Avspark: klockan 20:45, 1 november
Arena: Philips Stadium
Visas hos: Viasat & Bet365 (vissa länder)

Speltips

Ja, allt lutar mot att Bayern Munchen ska åter igen vinna över PSV Eidhoven. I Champions League har nu spelschemat vänt. Det innebär att lagen spelar två matcher mot varandra på raken. Förra matchen som spelades mellan Bayern Munchen & PSV Eidhoven var den 19 oktober 2016.

Då spelades matchen på Allianz Arena, och Bayern Munchen vann övertygande och förväntat med 4-1.

PSV Eidhoven krigade på bra under matchen, men det märktes att Bayern Munchen var en nivå högre. Detta på nästan alla positioner på hela planen.

Matchen kommer bli mycket tuff för de holländska PSV Eidhoven, men inte omöjlig. Det finns flera exempel på att mindre lag i Europa lyckas vinna, eller ta poäng mot de absolut största lagen. Dit får vi nu räkna in Bayern Munchen som självklart satsar på att vinna hela Champions League 2016-2017.

Odds på matchen hos Bet365

Det kommer kanske inte som en överraskning, men vårt tips kanske är fegt, men det är säkert. Att tippa på Bayern Munchen är det enda vi kan göra. Det talar mycket för att Bayern Munchen ska vilja bli klara för slutspel så snabbt som möjligt. Detta för att lägga mer fokus på tyska Bundesliga. Vi rekommenderar Bet365 som ger oss bäst odds på Champions League och matchen mellan Bayern Munchen och PSV Eidhoven.

För att spela på matchen så behöver du först ett spelkonto hos Bet365. Att skapa ett speltips är naturligtvis helt , och går snabbt att fixa. När du väl har skapat ett nytt konto hos Bet365 så kommer du att kunna välja mellan de bästa oddsen för Champions League.

PSV Eidhoven vinner – 6.50

Oavgjort – 4.50

Bayern Munchen vinner – 1.44

Streama matchen

Du kan se till att streama matcher från Europa League och Champions League hos samma sajt som du kan spela hos. Flera matcher i Europa sänds live via de streams som Bet365 erbjuder dig. Det är bäst känsla att kunna följa matchen, samtidigt som du har chansen att spela på liveodds.