PSG – Napoli: Inför matchen, speltips & laguppställning

Trolig laguppställning, PSG

Areola

Meunier – Marquinhos – Kimbpembe – Bernat

Rabiot – Verrati

Mbappe – Neymar – Maria

Cavani

Trolig laguppställning, Napoli

Karnezis

Hysaj – Albiol – Koulibaly – Rui

Callejon – Allan – Hamsik – Ruiz

Insigne – Milik

Omgång 3 i grupp C

Efter två spelade omgångar är det Napoli som leder gruppen med 4 poäng, en poäng före PSG. PSG ligger för tillfället på andra plats, medan Liverpool ligger på tredje.

PSG är i bra form som det ser ut just nu, med 10 raka vunna matcher i Ligue 1. Liverpool är det enda laget som PSG har förlorat mot hittills.

Napoli på andraplats, som vanligt, sliter om förstaplatsen i Serie A, med Juventus som leder tabellen. Efter nio spelade omgångar i Serie A, har Napoli vunnit 7 matcher och förlorat 2, varav den senaste förlusten var mot Juventus, som slutade med 3-1 till Juventus på Juventus hemmaplan.

Lorenzo Insigne fortsätter att dansa på rosor efter 7 spelade matcher hittills, då italienaren har gjort 6 mål och en assist. Ett stort hot för försvararna som han är, kommer han troligtvis vara en spelare att hålla koll på för PSG försvararna.

Speltips

PSG är inte lika starka i Champions League som i Ligue 1. Förra året åkte de tidigt ut mot Real Madrid, och detta år har de redan förlorat mot Liverpool, vilket ger oss en hint att de kanske inte klarar det hela vägen. Napoli är också ett skickligt lag som slutar oftast bland de ledande positionerna i Serie A, men kommer behöva utvecklas ytterligare för att vara favoritkandidater för att vinna Champions League.

Båda lagen är offensiva och kommer att pressa varandra för att få övertag i matchen. Mest i bollinnehav kommer troligtvis vara PSG, men eftersom PSG har visat upp brister i passningsspel mot Liverpool kan detta möjligtvis upprepa sig igen. Detta kommer troligen bli en intensiv och hektisk match där båda lagen är nära till mål.

Vi tror att PSG vinner kvällens match till oddset 1.50 på Bet365

  • Tips: PSG vinner
  • Odds: 1.50 på Bet365