PSG – FC Barcelona: Speltips i Champions League 14/2

Det kryllar av spännande matcher i Champions League framöver. Vi har nämligen lämnat gruppspelet, och ser framemot åttondelsfinaler. Där hittar vi just bl.a. Paris Saint Germain (PSG) och FC Barcelona.

Dessa två lag möts nu, och vi ger dig speltips inför matchen! Fortsätt läs, och se hur du kan vinna pengar genom att tippa rätt resultat i Champions League mellan PSG – FC Barcelona. Vi kommer nämligen att ge dig tips på hur vi kommer att spela på matchen.

Vi hjälper dig även till bra sidor inom betting som kan ge dig bäst odds inför matchen mellan PSG – FC Barcelona. Det är förutsättningar för att du ska kunna vinna så mycket pengar som möjligt på odds och betting i Champions League.

Avspark: Den 14/2-2017, kl. 20:45
Arena: Parc des Princes
Visas hos: ViaPlay

Vårt tips inför PSG – FC Barcelona

Det är utan tvekan två riktigt bra lag som ställer upp inför de första matcherna i Champions Leagues finalspel. Åttondelsfinalerna i Champions League kommer nämligen att börja med två matcher som spelas den 14 februari 2017. Den ena mellan PSG – FC Barcelona, och den andra mellan Benfica – Borussia Dortmund.

Så hur ser läget ut inför matchen mellan Paris SG och FC Barcelona. Ja, vi har en klar favorit till att gå vidare, men det är inte alls säkert på något vis. Vi skulle gissa på att FC Barcelona är det lag som borde vinna totalen för dessa två matcher som lagen ska spela.

Frågan är bara, kommer att gå som beräknat för spanjorna? Nja, inte om Paris SG får bestämma.

Vi anser att PSG har goda förutsättningar att överraska FC Barcelona under den första matchen. Ska PSG ha en chans så måste de vinna, eller åtminstone spela oavgjort på sin hemmaplan i Paris.

Det vet PSG, och det kommer därför inte finnas några större bromsklossar för laget . Det gäller för dem att skapa sig så bra förutsättningar som möjligt inför returmötet på Camp Nou i Spanien.

Uppgiften är svår, men inte omöjlig. Speciellt inte med massor av fans på läktaren som kommer att finnas till i samtliga 90 minuter för PSG.

Vårt tips kommer därför att hamna på att Paris Saint Germain kommer att vinna matchen.

Odds hos Unibet!

När vi jämför lite olika odds inför vårt speltips för PSG och FC Barcelona, så märker vi att Unibet har just nu de bästa oddsen för vårt resultat.

Just nu kan vi hämta ut oddset 3.35 på att det är PSG som vinner den första av två matcher. Det kanske inte är det mest troliga resultat, men det resultat som vi anser dela ut mest pengar trots hyfsade chanser.

Som spelare är det viktigt att söka av vilka odds som är smarta att spela på, eller vilka odds som är värda att chans på.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]