Premier League: Dagens bästa speltips & odds

Premier League: Dagens bästa speltips & odds

Lördag 16:00 Crystal Palace – Watford

Watford stod för en riktig skalp i lördags när man besegrade tidigare obesegrade Liverpool, med hela 3-0. Viktiga poäng som tog laget upp från nedflyttningsplatserna, åtminstone tillfälligt. Men även en död fisk kan sprattla, och bara för att man tog en stor seger är inte allt plötsligt frid och fröjd. Watford slåss ännu för sin överlevnad.

Roy Hodgsons Crystal Palace fortsätter att vara stabila, och vinner i regel matcherna man ”ska” vinna. På så sätt har avståndet ned till nedflyttningsplatserna hela säsongen hållits väldigt bekvämt, och ännu bättre har situationen blivit efter att man tagit två raka 1-0-segrar, mot Newcastle följt av Brighton. Vi tror att Crystal Palace tar en ny seger här.

Lördag 18:30: Burnley – Tottenham

Tottenham har väl inte sett särskilt starka ut på senare tid, och har inte vunnit någon av sina fyra senaste matcher. Laget har dock i tre av dessa matcher ställts mot tufft motstånd i form av Leipzig, Chelsea och Wolves. I den fjärde mötte man Norwich, vilket var en cupmatch som det kanske inte ska dras för stora slutsatser ifrån.

Burnleys form på senare tid har varit ganska bra, men vi fastnar trots allt för spelet på Tottenham. När lagen möttes för mindre än tre månader sedan vann Tottenham med hela 5-0, och kvaliteten hos ”Spurs” är i grunden klart högre. Skador och svag form höjer oddset på bortaspelet, men vi tror ändå at José Mourinhos mannar lyckas få med sig tre viktiga poäng i kampen om Europaplatserna.

Söndag 15:00 Chelsea – Everton

Chelsea kommer från en stark seger mot Liverpool i veckan, där man slog ut de blivande Premier League-vinnarna ur FA-cupen. Segern var välförtjänt, och det finns mycket positivt att ta med sig från den goda insatsen. Dessvärre även en del negativt, då Willian och Mateo Kovacic utgick skadade och är tveksamma till spel inför denna match.

Everton har efter en svag säsongsinledning ryckt upp sig en aning de senaste månaderna. På bortaplan mot de ”stora sju” har man denna säsong dock resultatraden 0-1-4 denna säsong, och det mesta talar för att det blir en ny förlust. Vi lägger vårt spel på den raka hemmasegern.

Söndag 17:30 Manchester United – Manchester City

För lite mindre än en månad sedan stängdes Manchester City av från Champions League för de två kommande säsongerna. Denna bestraffning verkar dock inte ha påverkat laget särskilt hårt, utan man har vunnit samtliga fem matcher – bland annat borta mot Real Madrid – sedan beslutet offentliggjordes.

Manchester United har också gjort bra resultat under den senaste tiden, och under torsdagskvällen (efter publicering av denna artikel) spelar man mot Derby i FA-cupen. Den korta viloperioden inför Manchesterderbyt kombinerat med Citys enorma slagstyrka tror vi leder till bortaseger.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]