Speltips idag – Premiär i Champions League (12/9)

Dagens speltips från oss kommer idag att innehålla matcher från Champions League. Vi är framme bland de inledande matcherna, och det är dags för oss att lämna in vårt betting tips.

Vi har denna gång valt att samla flera matcher i samma kupong. Det innebär att vi kommer få ett högt odds att spela på. Samtidigt som kravet på oss är att samtliga matcher ska sitta. Vi kommer framförallt spela på resultat i matcherna i Champions League.

Du kan själv se vilka matcher som vi valt att plocka med i vår spelkupong. Du kan även rygga vårt betting tips om du anser att det är bra.

Vi har valt att lägga vårt speltips inför Champions League den 12/9 inne hos bet365.

champions league bakgrund

Dagens tips på Champions League – 4.91 i odds

I dagens tipskupong så kommer vi att lägga till tre matcher. Dessa matcher kommer alla spelas den 12 september, kl. 20:45. Vilket ger oss chansen att veta om vi har rätt resultat direkt efter matcherna är avslutade omkring 22:30.

I vårt tips så har vi inte bara tagit med matcher som vi anser enkla att tippa på. Vi har valt matcher som dessutom är mycket intressanta och spelas mellan några av världens bästa fotbollslag.

Nedan ser du vilka matcher vi tagit med, och vilka resultat som vi kommer att tippa i matcherna.

Vårt tipskupong kommer vi att lämna inne hos bet365. Där kommer du att kunna spela med samma odds som vi ger dig här nedanför.

  • FC Barcelona – Juvuntus (1)

Odds: 1.57

FC Barcelona är ett starkt lag, inte minst när de tar emot lag på sin hemmaarena Camp Nou. Juventus har enligt oss inte tillräckligt med spelarunderlag för att kunna sno med sig poäng mot FC Barcelona.

Streama Barcelona – Juventus live &

  • Manchester United – Basel (1)

Odds: 1.25

En säker match på förhand. Inte kan väl Manchester United tappa poäng när de tar emot Basel på Old Trafford.

Streama Man United – Basel live &

  • Roma – Atletico Madrid (2)

Odds: 2.50

Det mest riskabla speltipset i vår tipskupong kommer vara att Atletico Madrid vinner mot AS Roma på bortaplan. Absolut inget som är omöjligt med tanke på Atletico Madrid faktiskt besitter den bästa truppen av dessa två lag.

Jämför oddsen!

Att spela på odds är väldigt vanligt i Sverige. Det finns massor av sajter som du kan välja mellan när det kommer till att tippa fotbollsmatcher i Champions League.

Alla dessa olika oddssidor kommer erbjuda dig massor av olika fördelar. Vissa sajter kommer erbjuda dig att spela på bäst odds, samtidigt som andra sajter erbjuder större bonusar och erbjudanden.

Vi rekommenderar dig alltid att jämföra bettingsidor med bäst odds på fotboll innan du börjar. En jämförelse kan hjälpa dig att direkt komma till en sportsajt som du trivs med.

Om du känner dig osäker på vilken sajt du ska välja så rekommenderas du alltid att gå till bet365. Det är den sajt som flest personer i världen och Sverige väljer för att spela på odds.