Portugal - Polen: Inför matchen, troliga laguppställningar och speltips

Streama Portugal – Polen

Om du vill streama matchen Portugal – Polen ska du läsa vidare just här. För att se denna skapelse kan du skapa ett konto hos CMore, då det är den sajten som sänder matchen direkt. För att se portugiserna mot polackerna i Nations League behöver du ett konto på CMore och det kan du göra nu.

Du kan välja vart du vill se denna match. Även hur du gör det. Välj mellan surfplatta, mobil eller dator när du är inne på CMore och titta på matchen ikväll.

Streama Sverige – Ryssland

  • Match: Portugal – Polen, UEFA Nations League, Division A, Grupp 3
  • Datum & tid: Tisdag 20 november, 20:45
  • Arena: Estdádio Dom Afonso Henriques, Guimaraes
  • Stream: CMore

Titta på Portugal – Polen på TV

Vill du se matchen på TV? CMore Live 2, CMore Live 2 HD, Sportkanalen HD och Sportkanalen visar den. Du även koppla din live stream till TV:n med exempelvis en HDMI-kabel eller en Chromecast för att få in matchen i TV:n om du vill.

Trolig laguppställning, Portugal

Patricio

Joao Cancelo – Fonte – Dias – Rui

Carvalho – Neves – Pizzi

Bruma – Silva – Guerreiro

Skador: Andre Gomes, Bernardo Silva

Avstängningar:

Trolig laguppställning, Polen

Skorupski

Kedziora – Bednarek – Kaminski – Berezsynski

Klich – Krychowiak

Grosicki – Zielinski – Frankowski

Lewandowski

Skador:

Avstängningar:

Möte mellan två jämnbra lag

Utan den stora stjärnan Cristiano Ronaldo i laget är Portugal ett mer överkomligt lag än med honom. Polen har med Lewandowski i spetsen ett helt dugligt lag på pappret och kan skapa ordentlig oreda för ett bollskickligt och kompakt Portugal. Men är det tillräckligt för att rubba portugiserna?

EM-mästarna från 2016 har hemmaplan och inte förlorat på hela fem matcher. Dock är de utan den bäste spelaren, vilket kan få sina följder. Trots detta ser de starka ut och leder gruppen med två poäng mer än tvåan Italien. De har ännu inte förlorat och har två vinster och en oavgjord.

Polen står framför en svår nöt att knäcka i dagens möte mot Portugal. Laget har endast en poäng efter tre matcher i gruppen och de skulle må bra av en eller tre poäng mot portugiserna ikväll. Annars kan det innebära att Polen står efter fyra spelade matcher på en poäng och avancemang i Nations League långt borta. Bortalaget har inte vunnit någon match på de senaste fem försöken, och svårare blir det inte mot Portugal.

Speltips

Portugal går starkt i Nations League och leder gruppen ganska komfortabelt efter tre matcher. Bortalaget Polen har inte vunnit under sina senaste fem matcher och är inte formstarka för närvarande. Under kvällen ställs de mot Portugal i ett möte mellan två jämnbra lag, men det finns endast en vinnare. Med oddset 1.65 på Bet365 kan du satsa på en vinst för Portugal, något som vi tror på i denna match.

  • Tips: Portugal vinner
  • Odds: 1.65, Bet365 (odds från 19.08, 20/11/2018)

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]