Portugal – Holland: Live stream & inför matchen

Portugal och Hollands landslag är samlade i Schweiz för match på Stade de Genève. Avspark ikväll klockan 20:30.

Streama Portugal – Holland

Det är enkelt att streama matchen mellan Portugal och Holland. Allt du behöver göra är att skapa ett konto på Unibet, och där sätta in minst 50 kronor. Då får du tillgång till många fina landskamper, och dessutom alla matcher från Serie A, Bundesliga och La Liga. Allt detta för endast 50 kronor; pengar som du dessutom, med lite tur eller skicklighet, kan göra större!

Du kan även läsa mer om hur hur du sänder Sverige – Rumänien live stream under kvällen. Matchen kommer att spelas samtidigt som Portugal mot Holland.

  • Match: Portugal – Holland
  • Datum & tid: Måndag den 26 mars, kl. 20:30
  • Arena: Stade de Genève, Schweiz
  • Stream: Unibet

Ronaldo visar vägen igen?

Portugal hade en spektakulär match i lördags, då man spelade mot Egypten. Oerhört formstarke Mohamed Salah gav egyptierna ledningen i inledningen av andra halvlek, och resultatet 0-1 stod sig fortfarande när 90 minuter hade passerat.

Men det är inte över förrän den feta damen sjunger, som man brukar säga. När matchklockan stod på 91:49 nickade Cristiano Ronaldo in ett mål, på inlägg från inhopparen Ricardo Quaresma. Ronaldo sprang direkt för att hämta bollen ur nätet; han var inte färdig än.

Fem sekunder innan de 4 tilläggsminuterna tickat, slår Ricardo Quaresma in en frispark från långt håll i straffområdet. Och vem är där om inte Ronaldo? Pannan på bollen och 2-1 till Portugal var ett faktum.

Ikväll spelar Portugal mot Holland, som inte hade en lika trevlig helg. Laget förlorade hemmamatchen mot England, och visar alltmer att man inte längre är att räkna med på den stora scenen.

Trolig startelva, Portugal

R. Patrício
Soares – Rolando – Fonte – Guerreiro
Quaresma – Moutinho – Fernandes – Guedes
C. Ronaldo – A. Silva

Trolig startelva, Holland

Cillessen
van Dijk – de Vrij – Aké
Hateboer – Strootman – van de Beek – van Aanholt
Kluivert – Weghorst – Depay

Speltips

De regerande EM-mästarna Portugal, som vann alla sina VM-kvalmatcher utom en, ska nu möta Holland. Holland som missade EM 2016 och som även missade VM 2018.

När man ser ”Holland” i samband med fotboll tänker man intuitivt att det är en stark stornation, men tänker man en gång till inser man att det är historien man väger in. Nu har dessutom Arjen Robben och Wesley Sneijder slutat från landslaget, och spelarmaterialet ser riktigt tunt ut hos ”Oranje”.

Jämför vi Hollands startelva med Portugals, är vi beredda att säga att blott två spelare – Virgil van Dijk och Kevin Strootman – skulle ta en plats i Portugals startelva.

Med en sådan klasskillnad är det för oss inte särskilt svårt att bestämma vart vi ska lägga vårt spel. När Portugal dessutom har ett VM att ladda upp inför lär motivationen vara högre hos dem än hos holländarna.

Vi satsar på att Portugal vinner matchen, till 2.20 gånger pengarna på Unibet.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]