Portugal – Egypten: Live stream & inför matchen

Stjärnornas kamp på Letzigrundstadion! Cristiano Ronaldos Portugal tar sig an Mohamed Salahs Egypten, i en match som utspelar sig i Schweiz.

Stream

Det är enkelt att streama Portugal – Egypten, och inte vill ni missa chansen att se den individuella matchen mellan Cristiano Ronaldo och Mohamed Salah. Allt ni behöver göra är att skapa ett konto på Bet365, och göra en insättning på minst 50 kronor. Därefter har ni tillgång till att se alla matcher från Serie A, alla matcher från La Liga och så givetvis även en hel del bra landskamper; det är där Portugal – Egypten kommer in. Det finns även tonvis av sändningar från andra sporter, däribland tennis, handboll och ishockey.

  • Match: Portugal – Egypten
  • Datum & tid: Fredag den 23 mars, kl. 20:45
  • Arena: Letzigrundstadion, Zürich
  • Live stream: Bet365

Match i matchen mellan Ronaldo och Salah

Portugal gjorde ett mycket starkt kval, där man vann samtliga matcher utom en, och levererade en målskillnad på 32-4 på sina 10 matcher. Med detta vann man kvalgruppen och i sommar väntar ett gruppspel med Spanien, Iran och Marocko.

Ikväll ska portugiserna möta Egypten, och får nu ställas mot ett nordafrikanskt lag som en form av förberedelse inför VM där man ju möter Marocko. Cristiano Ronaldo är spelaren som, som vanligt, ska leda Portugal till seger.

På andra sidan planen i Letzigrundstadion i Zürich står alltså Egypten. Egypten som även de har sin egen stora fixstjärna: Mohamed Salah. Mohamed Salah är den spelare som gjort flest mål i Europas toppligor, med sina 28 kassar för Liverpool. Cristiano Ronaldo ligger på 8:e plats med 22 gjorda mål.

Egypten laddar inför sitt första VM sedan 1990, och delar grupp med Ryssland, Saudiarabien och Uruguay.

I VM 2018 kommer en av Egyptens spelare att slå ett anmärkningsvärt rekord, nämligen Essam El-Hadary. 45-årige El-Hadary är förstamålvakt för Egypten, och kommer att bli VM:s äldsta spelare någonsin, såvida han inte råkar ut för någon skada och missar spel. Den tidigare rekordhållaren är Faryd Mondragón från Colombia, som var 43 år när han deltog i VM 2014.

Nu kommer man att sikta på att få en så bra uppladdning till VM som möjligt.

Trolig laguppställning, Portugal

R. Patrício
Cancelo – Fonte – B. Alves – Contrão
B. Silva – D. Pereira – W. Carvalho – Quaresma
C. Ronaldo – A. Silva

Trolig laguppställning, Egypten

El-Hadary
Mohamady – Hegazi – Gabr – Fathy
Elneny – Hamed
Salah – Said – Trézéguet
Hassan

Speltips

Spelbolagen har satt Portugal som stora favoriter, med oddset 1.55 på portugiserna jämfört med 7.50 på Egypten. Vi håller med om att Portugal är favoriter, men inte så pass stora. Vi anser inte att det raka spelet på Portugal är värt risken, särskilt inte med tanke på att Portugal inte spelar på hemmaplan.

Däremot ser vi framför oss två lag med starkare offensiv än defensiv, och därför förutspår vi att det kan bli en del mål i kvällens match. Cristiano Ronaldo och Mohamed Salah har nästan snittat två mål var per match på sistone, och André Silva har nu fått igång målskyttet även i klubblaget. Silva kommer därför in med stort självförtroende till denna match.

Vi spelar på över 2,5 mål i matchen, till oddset 2.10 gånger pengarna på Bet365.