Polen – Sverige: Speltips med de bästa odds på U21 EM

Är du intresserad av Sveriges match mot Polen så är det ett perfekt tillfälle för dig att tippa på kvällens match. Här kommer vi att uppdatera dig med vilken bettingsida som vi föredrar att spela hos under U21 EM.

Det är en sida som inte snålar när det kommer till att erbjuda sina spelare bonusar, de bästa oddsen eller andra kampanjer i samband med U21 EM 2017.

Läs gärna mer för att hitta till vårt speltips inför Polen – Sverige i U21 EM. Eller för att läsa mer om vilka bonusar och de bästa oddsen som du kan hitta på nätet.

leo vegas u21 em

Vårt tips på betting ikväll

Sverige visade ett klart styrkebesked när de spelade oavgjort senast mot England. Trots att matchen slutade oavgjort, så är det vi svenskar som är mest beskymrade över den delade poängen.

Sverige hade nämligen en straff i slutminuterna, en straff som inte sattes i mål, utan räddas av Englands målvakt.

Pawel Cibicki såg under hela matchen väldigt pigg ut mot England. Ett skott i ribban var det närmsta som denna vana målskytt kom. Nu kommer han att spela mot det landslag som han valde bort. Pawel Cibicki kunde nämligen välja att ha en polsk landslagströja under U21 EM 2017.

Polen visade å andra sidan upp en sämre insats mot Slovakien. De förlorade matchen och bottnar nu i den tabell som finns i Grupp A.

Vi kommer fortsätta att tro på vårt svenska landslag när de nu tar sig an Polen i kvällens match. Vi kommer därför sätta vårt tips på att Sverige vinner matchen, och skapar sig fördelar till fortsatt spel i U21 EM.

Vårt tips är ganska säkert enligt oss själva. Vi vet att Sverige har mycket att visa upp, samtidigt som laget är bra sammaspelt. Dessutom har vi även en gul vägg av svenska supportrar som kommer få arenan att kännas som delvis svensk.

betting tips odds

Spela hos Leo Vegas

Det är inne hos Leo Vegas som vi i skrivande stund hittar de bästa oddsen på att Sverige ska vinna över Polen. Deras odds ligger just nu uppe i 2.48. Ett odds som vi känner oss mycket bekväma med att tippa.

Oddset på att Sverige kan vinna är förvånadsvis högt tycker vi. Visst har polackerna en del att säga till om, men spelar Sverige likadant som vi gjorde mot England så kommer matchen att vinnas av Sverige.

Leo Vegas har inte bara de bästa oddsen av de bettingsidor som vi jämför. De har även valt att ladda upp med en kampanj som alla i Sverige kan välja att spela med. Denna kampanj kommer att ge dig en bonus för alla spelare som vill satsa pengar på betting under U21 EM i Polen.

Missa heller inte att kolla upp hur du kan se matchen live från Sverige. Vi kommer här på Sportal nämligen att ge dig tips på hur du kan se U21 stream Polen – Sverige live!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]