Östers IF – Syrianska: Odds & speltips i Superettan

Ikväll så spelas det inte bara en intressant match i Allsvenskan. Även i Superettan så kommer vi bjudas på en förhoppningsvis underhållande match. Den spelas mellan två lag som förväntas ha en chans att slåss om de åtråvärda platserna upp till Allsvenskan.

Utöver att båda dessa lag är favorittippade så finns det även mycket fans som håller på dessa lag. Syrianska har nu blivit det största publiklaget i Södertälje, samtidigt som Östers IF fortfarande är ett folkkärt lag i Växjö.

Nu är det dags för hemmapremiär för Östers IF och det räknas komma mycket folk till arenan för att stötta laget mot tre nya poäng.

Vilka odds spelar vi på?

Det är inte helt enkelt att redan nu känna av exakt vilken form som lagen i Superettan har. Säsongen har nyligen startat och det är alldeles för tidigt att säga allt för mycket. Det finns ganska stora möjligheter att det kan bli en skräll så här tidigt i Superettan.

I tidigare möten som spelats i Superettan så har det blivit resultat som vi kanske inte på förhand skulle satsat på. Därför vilar det nu ett val. Ska vi spela på det resultat som bet365 anser vara störst, eller ska vi försöka på oss en skräll?

Vårt val kommer att ligga på det mest troliga, och det alternativ som inte har bäst odds. Det innebär att vi kommer att tippa på att det är Östers IF som kommer att vinna matchen. Det är enligt oss ett speltips som kommer att gå in. Östers IF storsatsar i Superettan 2017 och bevisade att de kan spela bra fotboll. Inte minst när de besegrade Falkenbergs FF senast på bortaplan.

Syrianska fick en mindre bra start på säsongen. De förlorade sin hemmapremiär mot Degerfors och släppte in 3 mål.

Vi tror att dessa två matcher kommer ligga i bakhuvudet på många av spelarna på planen. Något som självklart kommer att gynna Östers IF mest. Just därför kommer vi att inte försöka tippa en skräll, utan försöka spela så säkert som möjligt.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]