Osasuna – Real Madrid: Tips på odds & live stream

Real Madrid har under en längre period varit laget som toppat La Liga. Nu jagas de på allvar av sina ständiga konkurrenter FC Barcelona. Nu ställs Real Madrid mot Osasuna, som i sin tur är desperata efter poäng.

Vi hittar just nu Osasuna på en sista plats i La Liga. Laget riskerar med stor sannolikhet att hamna bland lagen som tvingas ner från La Liga till en lägre division.

Det är med andra ord toppen mot botten under matchen som spelas mellan Osasuna & Real Madrid.

Avspark: Den 11/2, 20:45
Arena: Estadio El Sadar
Visas hos: bet365 live streaming

Vi tippar på storvinst!

Real Madrid kommer att säkra denna match och ställa upp med gissningsvis det bästa möjliga laget mot Osasuna. På andra sidan planen ställer ett betydligt svagare Osasuna upp. Förutom skador som drabbar truppen på ett negativt sätt, så finns det även avstängningar i laget.

En av de främst nyckelspelare för Osasuna – Roberto Torres hålls borta från spel efter samlat på sig för många gula kort.

Hoppet för att hemmapubliken ska få se Osasuna ta poäng mot Real Madrid är därför minimal. Tvärtom, så tror vi att det kommer att bli storseger för Real Madrid.

Vårt speltips kommer därför att ligga på att Real Madrid kommer att vinna matchen med minst 3 mål. Det ger oss oddset 2.50 inne hos bet365.

Vårt spel: Real Madrid (-2) vinner matchen = 2.50 i odds

Se matchen!

En fördel att välja bet365 när du ska tippa på fotboll i La Liga är att du kan se alla matcher. Inne hos bet365 så finns det nämligen en live TV som du kan använda dig av. Där sänder de matcher från La Liga och många andra ligor i Europa.

Det krävs där med att du är en aktiv spelare som inte tvekar på att göra insättningar och spela odds med.

  • Streama La Liga live

Förutom La Liga, så kommer de att streama fotboll från Serie A och Bundesliga. Om du skulle vara intresserad av mer sport än fotboll så kommer du inte heller att bli missnöjd. Här kommer du att snabbt kunna nå till live streamad sport som ishockey, handboll, basket, och mycket mer!