Örebro SK – Åtvidaberg FF: Intressant möte på Behrn Arena

I en av två första matcher i grupp 8 i Svenska Cupen 2017 är den mellan Örebro SK – Åtvidabergs FF. Det är självklart stora spänningar hos alla de fotbollsfans som har legat i dvala under vintern. Nu startar äntligen den underbara fotbollssäsongen.

I vanlig ordning så drar säsongen igång med Svenska Cupen. Under denna cup så får vi ofta se tecken på vilka lag som klarar sig bra, respektive dåligt i Allsvenskan & Superettan.

Örebro SK eller ÖSK är ett lag som har tippats som ett av bottenlagen i tabellen i Allsvenskan. Ska man motbevisa detta när de ställs emot en svår motståndare från Superettan?

  • Avspark: Den 18/2-2017, kl: 14:00
  • Arena: Behrn Arena
  • Visas hos: CMore
  • Bäst odds: bet365

Kan ÖSK vara trygga?

Innan vi lägger ett speltips så måste vi självklart kolla oddsen inför matchen i Svenska Cupen 2017. När vi kollar in vilka odds som finns inne hos bet365 så hittar vi först och främst Örebro SK som favoriter.

Oddset på att ÖSK ska plocka hem segern mot Åtvidaberg ligger i skrivande stund på 1.50. Vi känner att vi inte riktigt är nöjda med det. Matchen kommer enligt oss att bli jämn, och det finns inget som säger att Åtvidabergs FF inte kommer att sikta på vinst.

Vi känner till redan från tidigare år att det kan vara svårspelat under de första matcherna i Svenska Cupen. Det kan finnas mycket nerver bland spelarna, och det gäller ju att hitta en bra uppladdning.

Vi anser att oddsen på att Åtvidaberg FF ska ställa till med en mindre skräll är tillräckligt bra för vi ska lockas. Därför kommer vi istället att satsa pengar på att det är ÅFF som kommer att vinna matchen. Vårt speltips blir därmed mycket mer värdefullt, samtidigt som vi anser att vinna pengar på matchen är 40/60 till vår nackdel.

Odds för speltipset att Åtvidabergs FF ska vinna matchen – 5.50

Se matchen hos CMore

Genom att ha ett konto inne hos CMore så kan du se & streama Svenska Cupen 2017. De erbjuder nämligen en rad matcher från cupen som sparkar igång den svenska fotbollssäsongen.

Det är alltid bra att ha ett konto inne hos CMore om du gillar att se fotboll från Svenska Cupen. Här använder de sig nämligen av live streams som ger dig tillgång till matcher för Allsvenskan och Superettan. Det innebär att du kan få koll på alla matcher inom den svenska fotbollen som du kan tänkas vilja se.

Det är helt enkelt CMore som är den streamingsida som du bör använda om du ska streama fotboll i Sverige. De håller en god kvalité med såväl bild, som kommentatorer och uppföljning på matcherna.