Örebro - Dalkurd: Live stream, speltips & laguppställning

Örebro SK tar emot Dalkurd FF på Behrn Arena ikväll. Avspark klockan 18:00.

Live stream Örebro – Dalkurd

Det är jättelätt att se denna match från Allsvenskan den 30 april 2018. Om du vill streama Örebro – Dalkurd är det enda du behöver göra att skaffa dig ett konto på CMore, och där köpa ett abonnemang eller en matchbiljett. Därefter är det bara att koppla av, luta dig tillbaka och att titta på matchen.

  • Match: Örebro – Dalkurd, Behrn Arena
  • Datum & tid: Måndag den 30 april, 18:00
  • Arena: Behrn Arena, Örebro
  • Streama Allsvenskan med CMore

Örebro fortsatt obesegrat

Örebro har inlett Allsvenskan 2018 på ett övertygande vis, och är – tillsammans med Hammarby, AIK och Sundsvall – ett av fyra lag som fortfarande inte förlorat en match.

Inför säsongen var ÖSK tippade att kämpa för att undvika nedflyttning, men än så länge visar man inga tendenser på att behöva slåss för sitt skinn. Femteplatsen man innehar just nu kan bli en tredjeplats om man tar minst en poäng hemma mot nykomlingen Dalkurd.

Dalkurd har inlett säsongen med blandade prestationer. Laget har haft ett väldigt tufft spelschema, och inledde med AIK borta, Östersund hemma, Häcken borta och Göteborg borta. Man lyckades ta poäng i en match av dessa: vinst mot Östersund med hela 3-0.

Senast kommer Dalkurd från 2-2 mot GIF Sundsvall, där man tappade en tvåmålsledning.

Dalkurd har inför säsongen värvat Ferhad Ayaz från just Örebro. Ayaz såg pigg ut i inledningen av Allsvenskan, men skadade sig mot Östersund och kommer inte att kunna spela mot sina tidigare lagkamrater idag.

Trolig laguppställning, Örebro

Jansson
Lorentzson – Almebäck – Hines-Ike
Björnkvist – Gerzic – Rogic – S. Ring
Omoh – Igboananike – Besara

Skador: Victor Sköld, Albin Granlund (tveksam)
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Dalkurd

Demircan
Strand – Löfkvist – K. Ceesay – Jasarevic
Lawan – Amin – Berg
Sugita – Buya Turay – Bnou-Marzouk

Skador: Ferhad Ayaz, Alexander Ekblad (tveksam)
Avstängningar: –

Speltips

Örebro SK har inlett säsongen övertygande, och ligger på en 5:e plats med en match mindre spelad. Annat är det med Dalkurd, som väl gjort hyfsat ifrån sig men som återfinns först på plats 12.

Vi ser Örebro som större favoriter än vad oddsen gör gällande, och anser att den raka 1:an till oddset 2.15 gånger pengarna är mer än spelvärt. Oddset finner ni på Bet365.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]