Olympiakos - AC Milan: Speltips & odds 13/12

Olympiakos tar emot AC Milan i en match som avgör vilket av lagen som går vidare från gruppspelet. Läs allt inför mötet här, från förutsättningar i form av troliga startelvor till speltips och information om live stream.

Trolig laguppställning, Olympiakos

J. Sá
V. Torosidis – P.A. Cissé – Vukovic – Tsimikas
Bouchalakis – M. Camara
Podence – Fortounis – M. Nahuel
Guerrero

Skador: Ahmed Hassan
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Milan

Reina
Calabria – Zapata – Rodríguez – Laxalt
Bakayoko – Bertolacci – Calhanoglu
Castillejo – Higuaín – Borini

Skador: Ivan Strinic, Lucas Biglia, Mattia Caldara, Mateo Musacchio, Alessio Romagnoli, Giacomo Bonaventura
Avstängningar: –

Innan matchen mellan Olympiakos och Milan har startat spelar Malmö sin sista gruppspelsmatch i Europa League. MFF måste vinna för att avancera vidare från gruppen. Här kan du läsa om hur kan streama Besiktas – Malmö FF.

Avgörande match om avancemanget

AC Milan har gjort ett någorlunda godkänt gruppspel så här långt, även om man givetvis hade önskat att vara kvalificerade för sextondelsfinalen vid det här laget. En match återstår och nu ska det avgöras om laget lyckas behålla topp 2-platsen, eller om Olympiakos spurtar förbi.

Tabellen i Grupp F i Europa League ser ut som följande:

 1. Real Betis, 11 poäng
 2. AC Milan, 10 poäng
 3. Olympiakos, 7 poäng
 4. Dudelange, 0 poäng

Under torsdagen spelas den allra sista omgången, och Real Betis är alltså klara för avancemang medan Dudelange är utslagna sedan några veckor tillbaka. Det står nu mellan Olympiakos och Milan om att ta den sista sextondelsfinalmatchen, och det är fördel Milan.

Milan vann det första mötet de här lagen emellan, med 3-1. Eftersom inbördes möten är vad som bestämmer vilka som går vidare, om lagen hamnat på samma poäng, måste Olympiakos vinna med minst 2-0 för att gå vidare. De hamnar då på samma poäng som Milan, men får fördel i inbördes möten tack vare sitt bortamål på San Siro. Vinner Olympiakos med 3-1 är det helt jämnt i inbördes möten, och då är det målskillnad som skiljer lagen åt – där är det fördel Olympiakos.

Om Olympiakos vinner med 4-2 eller 5-3 går Milan vidare.

Speltips & odds: Olympiakos – AC Milan

Vid en snabb anblick på de förväntade laguppställningarna ska den här matche bara vinnas av Milan. Pepe Reina, Hakan Calhanoglu och Gonzalo Higuaín är namn som väger betydligt tyngre än Konstantinos Fortounis, Mohamed Camara och Matías Nauel.

Vad som talar emot Milan är lagets prekära skadeläge. En halv startelva är skadad, och bland annat Biglia, Romagnoli och Bonaventura hålls borta från planen. Situationen har dock varit så här ett tag nu, och de rödsvarta har med sina resultat visat att skadorna inte påverkat laget särskilt hårt. Milans lag får dessutom anses som starkare än Olympiakos även med några avbräck.

Vi spelar den raka 2:an till 2.70 gånger pengarna.

 • Tips: Milan vinner
 • Odds: 2.70
 • Spelbolag: Bet365

 

Streama Olympiakos – Milan

För att streama Olympiakos – Milan behöver du ett konto på Eurosport Player, då det är de som visar matchen online. Där kan du se alla matcher från Europa League.

Det går också att titta på Olympiakos – Milan på TV. Kanalen som direktsänder matchen är Eurosport 2.

 • Match: Olympiakos – AC Milan, Europa League, Grupp F
 • Datum & tid: Torsdag 13 december, 21:00
 • Arena: Stadio Georgios Kariskáki
 • Stream: Europsort Player

 

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]