Speltips & odds: Zrinjski Mostar - Malmö FF 15/8

Trolig laguppställning, Zrinjski Mostar

Soldo

Kadusic – Jakovljevic – Gojkovic – Stojkic

Pezer – Zlomislic

Ticinovic – Curjuric – Cirjak

Hadzic

Trolig laguppställning Malmö FF:

Dahlin

Nielsen – Bengtsson – Safari

Larsson – Bachirou – Christiansen – Lewicki – Rieks

Rosenberg – Antonsson

Vill du se när Malmö FF ska försöka ta nästa steg mot UEFA Europa League? Här kan du läsa allt om hur du gör för att streama Zrinjski Mostar – Malmö FF.

En obehaglig resa med ett behagligt resultat

Hemmalaget för kvällen är det bosniska laget Zrinjski Mostar som efter förlusten i Sverige med 3-0 i den första matchen mot Malmö FF är taggade till tänderna för att vända till egen fördel. Ett väldigt skapligt resultat och prestation av det dåvarande hemmalaget har givit Malmö FF ett ypperligt läge att på ett ganska avslappnat sätt inleda den andra matchen av två på ett försiktigt sätt för att på så vis inte riskera något. Zrinjski Mostar har sedan det första mötet i Europa Leagues tredje kvalomgång inte spelat en match då deras ligamatch blivit uppskjuten. Med en långvarig vila ska laget nu ställas mot det svenska laget återigen för att ta revansch från förra matchen.

Gästerna för kvällen Malmö FF föregående match var mot toppkonkurrenten BK Häcken i allsvenskan i ett möte som slutade i oavgjort med 1-1 på Hisingen. En frusterande match för skåningarna som inte lyckades sätta dit bollen mer än en gång och brände återigen en straff. Nu är det dags att ta nya tag och lägga de uteblivna segrarna i allsvenskan bakom sig och sikta framåt mot ett potentiellt playoff i Europa League om de skulle klara av att hålla emot trycket i Bosnien under torsdagskvällen. Med 3-0 till godo kommer de till matchen med en avslappnad känsla då de inte nödvängtvis behöver gå framåt och göra mål. Detta tror vi kommer att påverka resultatet och att målen inte kommer att bli många.

Speltips & Odds: Zrinjski Mostar – Malmö FF

En spännande match är framför oss i Europa League under kvällen. Vi förväntar oss en tuff bortamatch för Malmö FF, trots deras stabila seger i första mötet. Bortalaget kommer att ta det försiktigt för att inte riskera att åka på mål och tappa kommandot i det sammanlagda resultatet i dubbelmötet.

En försiktig match med ett hemmalag i Zrinjski Mostar som vill gå framåt, medan Malmö FF inte vill riskera något. Vi tror på ett oavgjort resultat i matchen och genom detta kommer Malmö FF gå vidare till nästa omgång, något som de såklart vet. Genom ett odds på 3.60 på Bet365 kan du spela på oavgjort resultat i matchen. Gör detta nu för att känna spänningen i mötet mellan två hungriga lag vars framtid nu ska bestämmas.

Tips: Oavgjort resultat i matchen

Odds: 3.60

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]