Speltips & Odds: Wolverhampton - Manchester United 19/8

Sista matchen ut i omgång två utav Premier League är den mellan Wolverhampton – Manchester United. Då det är en vardagsmatch går matchen lite senare på kvällen, matchstart är 21.00. Nedanför hittar ni analyser, laguppställningar samt förhandstipp.

Trolig laguppställning Wolverhampton:

Patricio
Bennett Coady Boly
Otto Neves Dendoncker Moutinho Doherty
Jota Jimenez

Trolig laguppställning Manchester United:

De Gea
Wan-Bissaka Lindelöf Maguire Shaw
McTominay Pogba Pereira
Lingard Martial Rashford

Manchester United med hämnd att utkräva

Ja Wolverhampton är lite av ett spöklag för Manchester United som förra säsongen fick stryk i två matcher och spelade en oavgjord på sina tre möten med Wolverhampton. Men där och då såg läget lite annorlunda ut för Manchester United med tränare och spelare.

Solkjaer har nu fått en hel försäsong med laget vilket gett honom lite mer tid att forma laget enligt hans egna filosofi. Rom byggdes inte på en dag(även om Abramovic tror så) och där finns en djupt rotad tro hos Unitedsupportrarna att Solkjaer kommer ta Manchester United tillbaka till ”the glory days”. Onekligen ser det redan klart mycket bättre ut, försäsongsspelet gav fyra vinster och en oavgjord och ligastarten mot Chelsea kunde inte gått mycket bättre.

Nyförvärven Wan-Bissaka, Maguire och James ser ut att vara riktiga klassvärvningar där kanske Maguire kommer sticka ut mest som den ledaren där bak som tillsammans med Lindelöf kan bilda en ny mittbacksera i United likt Ferdinand/Vidic.

Visserligen såg det lite skakigt ut första 25 minuterna mot Chelsea och man hade flyt(två ramträffar) att man inte låg under tidigt. Men resten av matchen var imponerande och det känns helt klart som det finns en annan aura kring laget detta året. Wolverhampton spelade 0-0 mot Leicester I sin premiär som var en relativt slätstruken match där bägge lagen i slutändan nog va nöjda med att inte förlora premiären.

Wolves är ett utav de bästa lagen utanför topp sex och hemma på Molineux är man erkänt starka. Det blir lite av en värdemätare för bägge lagen nu när man är i inledningen av säsongen. Bägge lagen ser ut att kunna mönstra bästa tänkbara startelvor så det är upplagt för en riktigt bra match ikväll.

Speltips & Odds: Wolverhampton – Manchester United

På förhand känns detta som en jämn match där Manchester United är det bättre laget men hemmaplan brukar ge några extra procent så det kan egentligen gå hur som helst. Manchester United kommer nog vara lite mer bollförande ikväll och mycket av spelet kommer gå via bolltrygge Maguire där bak. Ett intressant spel är Maguire över 68,5 passningar till oddset 1,83.

Tips: Maguire över 86,5 passningar

Odds: 1,83(Bet365)