Speltips & Odds: Wolverhampton - Chelsea 14/9

Som tidigare nämnt har vi sju matcher på dagens Premier League meny och en utav dem är den intressanta matchen mellan Wolverhampton – Chelsea med avspark 16.00. Nedanför hittar ni lagupställningar, analyser samt förhandstipp inför matchen.

Trolig laguppställning Wolverhampton:

Patricio
Bennett Coady Otto
Traore Dendoncker Neves Saiss Vinagre
Jimenez Jota

Trolig laguppställning Chelsea:

Arrizabalaga
Azpilicueta Tomori Zouma Emerson
Kovacic Jorginho Barkley
Pulisic Abraham Mount

Två pressade lag gör upp om viktiga poäng

Ja det är två lag som på förhand inte alls levt upp till förväntningarna. Visserligen så visste de flesta att Lampards första säsong med Chelsea, utan Hazard och flera nya unga spelare skulle bli en utmaning men laget har ändå hittils underpresterat.

Det finns kvalite i laget och mycket talang som borde resulterat i fler poäng. Nu ligger man på en 11:e plats i ligan med fem inspelade poäng på fyra omgångar. Vill man hänga på tåget om Champions League platserna så gäller det att inte fortsätta tappa poäng. Dagens bortamatch är en av de absolut tuffaste så Wolves sänkt många topplag på hemmaplan.

Lampards mannar kommer från en blytung 2-2 match hemma mot Sheffield United där man nära övertid gjorde självmål vilket resulterade i två tappade poäng. Idag är man revanschsugna och ska man ta med sig alla poängen hem till London idag så krävs en riktigt bra insats från alla lagdelar. Man har för övrigt en frisk trupp och Lampard kan mönstra bästa tänkbara elva.

Hemmalaget Wolves har precis som Chelsea inlett säsongen minst sagt svagt. På sina fyra matcher har man spelat oavgjort i tre och förlorat en och i skrivande stund ligger man på en 17:e plats i ligan. Det har stundtals sett lite virrigt ut i försvarsspelet där man släppt ett par billiga mål som visat sig vara avgörande, nu senast mot Everton för att nämna något. Är det dags för Wolverhampton att ta säsongens första seger? Ja man kommer nog aldrig ha en bättre chans mot ett Chelsealag än vad man har idag.

Speltips & Odds: Wolverhampton – Chelsea

Då bägge lagen har sett svajiga ut defensivt är det inte så konstigt att man blickar mot oddsen med mycket mål i. Ett vanligt spel på över 2,5 mål i matchen ger oddset 1,90 vilket får anses vara otroligt generöst och kommer givetvis att ryggas!

Tips: Över 2,5 mål i matchen

Odds: 1,90(Bet365)

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]