Speltips & odds: VM-Final: Kanada - Finland

Då var det dags för årets final i ishockey – VM 2019. Lagen som slåss om den åtrovärda bucklan är föga oväntat Kanada och det mer överraskande Finland.

Trolig startfemma Kanada:

Murray
Theodore Myers
Stone Turris Dubois

Trolig startfemma Finland:

Lankinen
Lehtonen Kaski
Anttila Kakko Tyrvainen

Kanada tar sikte på sitt 27:e(!) guld

Som vi vet så har de varit ett svängigt VM fullt med spänning och dramatik. Vårt kära Sverige fick säga tack och adjö efter ett totalt misslyckande mot Finland. Likaså favorittippade Ryssland fick se sig besegrade av de finska lejonen som tagit sig hela vägen till en VM-Final.

Finland har verkligen spelat som ett lag och utan NHL-stjärnor så har man gjort en enorm prestation att bara vara i en final. Deras motstånadare Kanada däremot va de kanske en del som hade tippat att vara i final. Med minsta möjliga marginal kvitterade man sent mot Schweiz och lyckades sedan på övertid säkra avancemang.

Kanada har inte alls ett så stjärnspäckat lag som man kunde haft om flera tackat ja till årets VM men kommer ändå gälla som favoriter i finalen.

Här kan ni läsa om hur ni gör för att titta på hockey-VM live.

Kanada – Finland: Speltips & Odds

Som sagt så är Kanada favoriter till att plocka hem guldet men vi tror på en väldigt jämn match då krigarmentaliteten hos Finland inte går att underskatta. Finland är väldigt tighta bakåt och gör lite framåt så ett spel på under 4,5 mål i matchen till 2,25(Bet365) känns helt klart lockande och kommer att spelas!

Tips: Under 4,5 mål i matchen

Odds: 2,25

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]