Speltips & odds: Vinner 'Il Bianconeri' i Frankrike?

Speltips & odds: Vinner ”Il Bianconeri” i Frankrike?

LYON X JUVENTUS Spela nu
4.00 3.20 2.05 Spela nu

Lyon tar emot Juventus i åttondelsfinal av Champions League. Förlänger Cristiano Ronaldo sin makalösa målform?

Trolig laguppställning, Lyon

Lopes

Tete – Andersen – Denayer – Marcal

Tousart – Mendes

B. Traoré – Aouar – Terrier

M. Dembélé

Trolig laguppställning, Juventus

Szczesny

Danilo – Bonucci – Chiellini – A. Sandro

Ramsey – Bentancur – Matuidi

Cuadrado – Dybala – C. Ronaldo

Här kan ni läsa om hur ni hittar er Lyon – Juventus live stream. Är ni mer intresserade av att titta på kvällens andra match, Real Madrid – Manchester City via stream, kan ni läsa här.

Juventus ska äntligen vinna Champions League

Alla konkurrenskraftiga storklubbar har som mål att vinna – eller att åtminstone gå långt i – Champions League inför varje säsong, men för Juventus är ambitionen att lyckas i Europas finaste klubblagsturnering extra stor.

”Den gamla damen” har alltid varit en av Italiens allra största klubbar, men trots att man dominerat den inhemska fotbollen har det inte klaffat i Europa. Man har vunnit blott två Champions League-titlar, där den senaste kom för hela 24 år sedan. Sedan dess har det blivit fem finaler, men noll segrar.

Finalförlusterna 2015 och 2017, mot Barcelona och Real Madrid, vittnade om att man trots sitt starka lagbygge saknade någonting för att nå hela vägen. Sommaren 2018 identifierade dök en möjlighet att få in den sista pusselbiten, och Juventus tog den. Man köpte Cristiano Ronaldo.

Under Ronaldos första säsong i Juventus åkte man oväntat ut mot Ajax i kvartsfinalen, men nu är det tid för ett nytt försök. Första utmaningen i utslagsrundorna är Lyon.

Lyon ligger bara på 7:e plats i Ligue 1, och ser sämre ut än föregående säsong. I Champions League tog man sig vidare som tvåa bakom RB Leipzig, i en tuff och jämn grupp.

Lagets farligaste vapen framåt är Moussa Dembélé, som ligger trea i Ligue 1:s skytteliga.

Speltips & odds

Cristiano Ronaldo har gjort mål i var och en av sina 9 senaste matcher, och på dessa har portugisen fått nätet att rassla totalt 13 gånger. I den formen är han näst intill ostoppbar, och vi tror att han kommer föra Juventus till en seger borta i Frankrike.

Vi spelar den raka 2:an till 2.10 gånger insatsen på Bet365.

  • Tips: Juventus vinner matchen
  • Odds: 2.05 på Bet365 (odds hämtat 26/2, 16:15)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]