Speltips & Odds: VfL Wolfsburg - Malmö FF 20/2

Speltips & Odds: VfL Wolfsburg – Malmö FF 20/2

Trolig laguppställning, VfL Wolfsburg

Koen Casteels

Kevin Mbabu – Robin Knoche – John Brooks – Jerôme Roussillon

Xaver Schlager – Yannick Gerhardt – Maximilian Arnold

Renato Steffen – Woet Weghorst – Admir Mehmedi

Trolig laguppställning, Malmö FF

Johan Dahlin

Oscar Lewicki – Anel Ahmedhodzic – Rasmus Bengtsson – Behrang Safari

Anders Christiansen – Fouad Bachirou

Arnór Traustason – Adi Nalic – Søren Rieks

Guillermo Molins

Ett stort test för båda lagen

VfL Wolfsburg kommer till detta möte med en viss höjning av formen sedan en lång säsong kantad av sämre resultat. Mot Hoffenheim i senaste matchen vann laget med 2-3 i Bundesliga på bortaplan, ett resultat som kan ge mersmak för det tyska laget. Ett oroande facit är att laget inte har vunnit på hemma på Volkswagen Arena under sina senaste fem matcher.

Ett stort bakslag för hemmalaget är dock skadan på lagkapten Josuha Guilavogui som enligt rapporter inte kommer till spel under torsdagskvällen. Fransmannen är en härförare och en som kommer att saknas mot Malmö FF. Vi kartlägger MFF:s motståndare mer ingående via länken, som du även kan hitta uppe på sajten.

Från Skåne reser malmöiterna till mellersta Tyskland, närmare bestämt Wolfsburg, för att göra upp om avancemang från sextondelsfinal i Europa League. Malmö FF har haft en lång försäsong sedan gruppspelet, en grupp som laget vann tillslut efter vinst i sista matchen mot FC Köpenhamn. Nu ställs de mot en större motståndare i tyska VfL Wolfsburg där den nye tränaren Jon Dahl Tomasson ska göra entré på den stora scenen med sitt lagbygge och spelidé. Laget har gjort många mål i deras träningsmatcher och visat prov på fin fotboll. I deras senaste tävlingsmatch vann de övertygande mot Syrianska med hela 8-0 i gruppspel i Svenska Cupen. Där fick tränarna troligtvis besked från spelare som visade framfötterna och kommer att få chansen i denna match.

Speltips & odds

Hemmalaget är inte i form vilket kommer att påverka laget under kvällens möte med Malmö FF. Det svenska laget däremot är i väldigt bra slag, men är inte i säsong som Vfl Wolfsburg är. Båda är inte i fas med den potentiella förmåga som lagen egentligen kan visa prov på, något som vi tror kommer att påverka mötet en aning. Vi tror att det kommer att vara en match som kommer att vara tempofylld, men att lagen samtidigt kommer att vara noggranna i sin defensiv.

Mötet kommer att vara välspelad med ett hårt tryck från de tillresta himmelsblå supportrarna som har rest långt från södra Sverige. Den kommer att tillslut landa i att de båda är jämnbra och i ett oavgjort resultat i detta första möte av två.

Vi satsar på ett oavgjort resultat i matchen till oddset 4.20 gånger insatsen, något du kan hitta på Bet365.

  • Tips: Oavgjort resultat
  • Odds: 4.20 på Bet365 (odds hämtat 17:30 20/2)