Speltips & Odds: Venezuela – Argentina 28/6

Argentina går nu ut för att göra upp med formstarka Venezuela i hopp om att gå vidare till semifinal i Copa América.

Streama

Ta reda på hur du kan streama Copa América genom denna länk:

Streama Copa América

Trolig laguppställning, Venezuela

Farinez

Hernandez – Chancellor – Villanueva – Rosales

Savarino – Herrera – Moreno – Rincon – Machis

Rondon

Trolig laguppställning, Argentina

Armani

Foyth – Pezzella – Otamendi – Tagliafico

Celso – Paredes – Acuna

Messi

Martinez – Aguero

Argentina verkar ha defensiva bekymmer

Då var det dags för kvartsfinalens andra match där Venezuela möter Argentina i Copa América.

Venezuela slutade upp på andra plats i sin grupp (Grupp A), och gick därmed välförtjänt vidare till kvartsfinal där de nu ställs mot ett av Sydamerikas största lag – Argentina. Det har inte varit en enkel färd för Venezuela som spelat två oavgjorda och vunnit en.

Argentina å andra sidan har inte haft det enkelt och var på gränsen till att åka ut ur turneringen. I Argentinas första match mot Colombia förlorade det argentinska landslaget med 2-0. Matchen därpå spelade de oavgjort mot formstarka Paraguay. För att gå vidare var Argentina tvungna att vinna den sista matchen mot Qatar, vilket de också gjorde med 2-0.

Som det ser ut just nu tror jag att Argentina har defensiva bekymmer. Det argentinska landslaget har gjort tre mål och släppt in tre på alla sina tre matcher hittills i turneringen. Tror det ligger i att Argentina inte har en stabil högerback och mittfältet är för skakigt. Varje gång jag ser Argentina ha det så svårt i en turnering får mig att tänka på ett lag om varken är samspelt eller har kvalitén.

Tränaren verkar favorisera Salomon Rondón som spelar i Newcastle (Premier League) över Josef Martinez. Trots att Josef Martinez redan gjort ett mål i turneringen med betydligt mindre speltid väljer han ändå att inkludera Rondon i startelvan. Rondon har varken gjort mål eller assist hittills i den sydamerikanska turneringen Copa América.

Speltips

Venezuela har gjort tre mål och släppt in bara ett mål hittills i turneringen. Detta innebär att Venezuela är ett formstarkt och stabilt lag, och inte heller får vi glömma att Venezuela spelade oavgjort mot sommarens favoriter Brasilien i gruppspelet.

Argentinas nya tränare Lionel Scaloni verkar konstant ställa om mycket i startelvan vilket egentligen visar på att han inte riktigt vet hur han ska nå det optimalaste resultatet med laget, vilket i sin tur är tecken på osäkerhet. En tränare behöver vara mer säker på sina taktiker för att vinna stort.

Vi tror att Argentina kommer att spela offensivt men kommer inte vara kapabla till att hejda Venezuela från att göra mål. Vi tror inte heller att Argentina kan göra mer än ett mål i matchen.

I denna match kan båda lagen vinna, men vi tror att Venezuela har en välplanerad taktik för att slå ut Argentina ur sommarens turnering.

Vi tror att Venezuela vinner matchen, men den kan lika gärna sluta upp som oavgjord vid fulltid. Därför tippar vi på dubbelchans där antingen Venezuela vinner matchen eller att matchen slutar som oavgjord till oddset 2.40 på Bet365 (hämtad kl.10:14, 28/6-2019).

  • Tips: Venezuela vinner eller oavgjort
  • Odds: 2.40 på Bet365
  • Match: Venezuela – Argentina, Copa América, kvartsfinal.
  • Datum & tid: 28/6 21:00
  • Arena: Estadio Journalista Mario Filho
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]