Speltips & Odds: Uruguay - Japan, 20/6

Uruguay möter Japan i den andra omgången i Grupp C. Kan Uruguay inbringa ytterligare tre poäng i nattens match?

Streama

Streama Copa América

Trolig laguppställning, Uruguay

Muslera

Caceres – Godin – Gimenez – Laxalt

Nandez – Bentancur – Torreira – Lodeiro

Cavani – Suarez

Trolig laguppställning, Japan

Osako

Hara – Tomiyasu – Ueda – Sugioka

Abe – Shibasaki – Nakayama – Nakajima

Kubo – Okazaki

Ett stabilt Uruguay

Då fortsätter gruppspelet för Grupp C. I denna match är det Uruguay som möter Japan, där Uruguay siktar på att utöka med ytterligare tre poäng.

Uruguay vann sin första match sin första match mot Ecuador med totala 4-0, efter vad som var en hektisk match där Ecuador tidigt åkte på ett rött kort som i sin tur påverkade hela matchens utgång.

Uruguay har en väldigt stabil startelva i detta Copa América där det återfinns några välkända spelare. Med det laget tror jag de kan komma långt, precis som de gjorde i världsmästerskapet år 2018. De kom så långt som kvartfinal där de blev utslagna mot Frankrike med 0-2.

Sist Uruguay vann Copa América var år 2011, där de vann mot Paraguay med 3-0 i finalen. Sedan dess har Uruguay funnit det svårt att att vinna turneringen. Vi får inte heller glömma att Uruguay har sedan länge varit en av favoriterna att vinna det sydamerikanska Copa América. De tre lag som toppar Copa América historiskt sett är Argentina, Brasilien och Uruguay.

Japan förlorade sin första match mot Chile med hänsynslösa 4-0. Om ni inte redan visste så är Japans lag nästan helt nytt, där sexton nya unga och oerfarna spelare har inkluderats i Japan 23-mannalag. Nu ska det japanska laget ta an det erfarna Uruguay. Med det kan man konstatera att det Japan vi vittnar om i denna turnering inte är samma Japan som spelade i Världsmästerskapet 2018.

Anfallsduon Luis Suarez och Edinson Cavani har redan kammat hem sina första mål i turneringen. I matchen mot Ecuador gjorde Luis Suarez en assist och ett mål medan Edinson Cavani gjorde ett mål. Härligt att starta fint.

Speltips

Uruguay har mest bollinnehav jämfört med hela gruppen (Grupp C). Uruguay har ett bollinnehav som ligger på 57,4 % baserat på första matchen. I denna match förväntas de upprepa detta och det är mer sannolikt att de kommer kontrollera matchen ännu mer mot Japan.

Japan har ju som tidigare nämnt ett relativt ungt och oerfaret lag, vilket gör det svårare för dem att vinna mot Uruguay.

Uruguay hade 16 skott och en passningssäkerhet på 83,1 procent mot Ecuador, och förväntas göra det ännu skickligare i denna match.

Japan förlorade sin första match mot Chile med 4–0, vilket visar på någon sorts instabilitet i Japans landslag. Därför kan man tänka sig att Uruguay kommer göra fler mål än ett mål i matchen.

Vi tror att det Uruguay kommer göra fler än två mål. Därför tror vi att det kommer att göras mer än 2.5 mål i matchen till oddset 2.0 på Bet365.

  • Tips: Över 2.5 mål totalt i matchen.
  • Odds: 2.0 på Bet365 (hämtat kl.15:11, 19/6-2019).