Speltips & odds: Lille - AC Milan 26/11

Lille tar emot Milan, i en tidig final av denna Europa League-grupp.

Resultat
Odds
Lille
Oavgjort
AC Milan
Odds hämtat på Betway: 26/11 12:30
Resultat
Odds
Lille
Oavgjort
AC Milan
Odds hämtat på Betsson: 25/11 12:30

Trolig laguppställning, Lille

Maignan

Celik – Fonte – Botman – Bradaric

Ikoné – André – Soumaré – Bamba

David – Yazici

Trolig laguppställning, Milan

G Donnarumma

Calabria – Kjaer – Romagnoli – Dalot

Kessié – Tonali

Castillejo – Díaz – Hauge

Rebic

Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Lille – AC Milan live.

Två svårbesegrade lag

Just när AC Milan visade tecken på att vara på väg mot en sämre period, såg man till att den statusen inte blev långvarig. Med Zlatan Ibrahimovic i spetsen reste man till Neapel och besegrade Napoli, men vinsten kom till ett högt pris. Zlatan skadade sig, och blir nu borta i ett par veckor. Lyckligtvis är Milans spelschema den närmsta tiden förhållandevis enkelt.

Den tuffaste av Milans närmast kommande matcher spelas redan ikväll, borta mot Lille. Det är dessutom en match där Milan, efter förlusten mot fransmännen senast, är i behov av en bra prestation och av poäng.

Lille är ett väldigt stabilt och svårslaget lag. Förlusten mot Brest häromveckan var lagets första denna säsong, och man ligger tvåa bakom PSG i Ligue 1.

När Lille och Milan möttes i Italien var Lille det klart bättre laget, och vann med hela 3-0. En av de stora segerregissörerna då, Renato Sanches, missar dock kvällens match på grund av skada.

Speltips & odds

För oss känns det här som en kryssmatch. Att Lille förlorar är väldigt sällsynt, och detsamma med Milan, och här möts man dessutom i en match där ett oavgjort resultat hade varit gynnsamt för båda lagen.

Vid ett kryss behåller Lille och Milan greppet om de två högsta placeringarna i gruppen, och går in i ett bra läge inför de två avslutande gruppspelsmatcherna.

Milans förlust hemma mot Lille var pinsam och vi kan räkna med att få se ett bättre Milan idag, men det är ingen lätt uppgift att komma hit och hämta med sig tre poäng – särskilt inte utan sin bästa spelare. Vi landar i ett oavgjort resultat, som dessutom betalar så bra som 3,40 gånger insatsen på Betsson.

Fotbollsquiz

Quiz: Frågor om Sveriges landslag i fotboll
Quiz: Frågor om Sveriges landslag i fotboll
Hur bra koll har du på Sveriges herrlandslag i fotboll? Testa dina kunskaper inför VM-kvalet i vårt quiz om svenska landslaget! …
10 november, 2021 | Emil Sandberg
Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Hur bra koll har du på fotbolls-EM? Quiz med frågor om såväl 2021 års upplaga som historia, om både Sverige och om andra EM-nationer! …
4 juni, 2021 | Emil Sandberg
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Hur bra koll har du på Zlatans tid i landslaget? Testa dig själv i vårt quiz! …
18 mars, 2021 | Emil Sandberg