Speltips & Odds: Turkiet - Frankrike 8/6

Kl 20.45 ikväll har vi en riktig godbit på menyn då Turkiet – Frankrike drabbar samman i ett kokande Turkiet. Vi tar givetsvis tempen på matchen och bjuder på lite analyser och tips inför kvällen.

Trolig laguppställning Turkiet:

Bolat
Celik Soyuncu Demiral Tasdemir
Karaca Tufan Ozyakup
Under Karaman Unal

Trolig laguppställning Kroatien:

Lloris
Pavard Varane Umtiti Kurzawa
Pogba Kante Matuidi
Mpappe Giroud Greizmann

Bara två dagar efter den här uppgörelsen är det dags för svensk match. Här kan ni läsa om hur ni kan se Spanien – Sverige stream.

Vem går upp som gruppetta?

Det är toppmöte som väntar i Grupp H i EM-kvalet. Hemmalaget Turkiet står på maximala sex poäng efter två matcher och gästerna Frankrike står även dem på sex poäng efter två spelade matcher. Även målskillnaden lagen emellan är jämn där Frankrike har hela 8-1 och Turkiet 6-0. Båda lagen har imponerat stort inledningsvis där det kanske lite mer överraskande är Turkiets övertygande start.

Bortalagets kapacitet vet vi alla och de regerande världsmästarna har inte gjort någon besviken. Men en kvalite samt en bredd som få landslag i världen kan matcha har man gått från klarhet till klarhet de senaste åren och är laget att slå. Med stjärnor som Pogba, Mpappe och Greizmann är det inte så svårt att begripa vilken enorm kvalite det finns. I Frankrike har man lyxen att om spelet skulle låsa sig och det skulle se mörkt ut så behövs det bara en lite individuell briljans från någon av de ovan nämnda och vips så har man resultatet med sig.

Tidigare år har Frankrike haft problem med lagsammanhållningen men det är väl just där man utvecklats mest som lag vilket har gjort man kunnat ta de sista klivet till att bli ett harmoniskt landslag som kan vinna de viktigaste matcherna. Turkiet har haft ungefär likadana problem där det är mycket tjafs och osämja om de går dåligt men även dem verkar ha fått ordning på dem problemen.

Även i hemmalaget finns där kvalite även om man kanske inte har den på så många positioner som fransoserna. Man fattas dock Evertons Tosun ikväll som är borta pga en knäskada. I överigt kan båda lagen formera starka startelvor och vi ser verkligen fram emot matchen ikväll.

Speltips & Odds: Turkiet – Frankrike

Båda lagen har som sagt full pott hittils och det är oerhört viktiga poäng som står på spel i kampen om förstaplatsen och avancemang till EM-slutspelet. Hemmaplan är en viktig fördel särskilt om man heter Turkiet. Det brukar vara en obekväm situation för alla bortalag som kommer på besök till Turkiet. Arga och passionerade supportrar brukar lyfta fram sina nationalhjältar och fungerar allt som oftast som en 12:e spelare. Med detta sagt så kommer Frankrike gälla som favoiter baserat på vilka spelare man kan ställa upp med. Även den här matchen känns hörnspelen intressanta och Frankrike över 5,5 hörnor i matchen ger oddset 1,83 vilket kommer spelas.

Tips: Frankrike över 5,5 hörnor

Odds; 1,83(Bet365)

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]