Speltips & odds: Tottenham - Inter 28/11

Tottenham Hotspur tar emot Inter på Wembley, i en match som Tottenham måste vinna för att kunna avancera till åttondelsfinal. Läs allt inför matchen, och ta del av vårt speltips till densamme.

SPURS X INTER Spela nu
1.72 4.00 5.00 Spela nu

Ny dag av Champions League-fotboll

Gårdagens Champions League-matcher bjöd på mycket underhållning. Bland annat fick vi se Arjen Robben visa upp kvalitet som om tiden står stilla, Taison frälsa sitt Shakhtar två gånger om och José Mourinho bjuda på nya utbrott och utspel.

Nu väntar nya matcher och nya förtrollade ögonblick, när den femte och näst sista gruppspelsomgången ska fullbordas. På Wembley tar Tottenham emot Inter, i vad som är en ödesmatch för engelsmännen.

Tottenham står än så länge på blott 4 inspelade poäng, medan Inter ligger på 7 pinnar. Seger idag är ett måste om Tottenham ska ha möjlighet att kvalificera sig från gruppspelet. Engelsmännen förlorade första mötet med Inter och ett kryss idag skulle alltså innebära att man fortsatt har sämre statistik i inbördes möten, och således skulle det inte finnas möjlighet att passera Inter efter den sista omgången.

Vinner Tottenham med endast 1-0 har Tottenham fördelen i inbördes möten, eftersom Tottenham gjorde ett bortamål i Milano då de förlorade med 2-1. Tottenham har dock en svår match att vänta i sista omgången, då de möter Barcelona borta samtidigt som Inter möter PSV hemma.

MER FRÅN Champions league: Atlético Madrid – AS Monaco speltips

Tottenham – Inter: Speltips & odds

Tottenham går ut till den här matchen desperata. Seger är det enda som räknas och inte ens då kan man pusta ut, utan har en tuff bortamatch mot Barcelona att vänta om ett par veckor.

Inter har ett mer bekvämt läge, och behöver bara kryss här samtidigt som man också kan räddas av hjälp från Barcelona om man gör sitt jobb och besegrar PSV i sista matchen.

Tottenham såg ruskigt starka ut i helgen, då man till synes enkelt besegrade Chelsea med 3-1. Inter vilade flera spelare i helgen mot Frosinone, däribland Ivan Perisic och Mauro Icardi, men stod ändå för en betydligt bättre prestation än mot Atalanta helgen dessförinnan. 3-0-seger blev det mot Frosinone, 1-4-förlust mot Atalanta. Atalanta är dock ett betydligt lag än Frosinone.

VI tror på Tottenham här. Laget känns formstarkt och måste vinna denna matchen. Vi spelar den raka 1:an till 1.72 gånger pengarna på Bet365. Vill du få bättre utdelning på ditt spel? Här kan du läsa om oddsbonusar.

  • Tips: Tottenham vinner
  • Odds: 1.72, Bet365

Streama Tottenham – Inter

För dig som vill streama Tottenham – Inter är det läge att skaffa ett konto på Viaplay, då det är där matchen visas live. Skapa dig ett konto och ett abonnemang och se Champions League-matchen direkt.

Det går att se matchen från valfri plattform – titta från mobil, dator eller TV.

Matchen sänds direkt och har avspark 21:00.

  • Match: Tottenham – Inter, Champions League
  • Datum & tid: Onsdag 28 november, 21:00
  • Arena: Wembley, London
  • Stream: Viaplay
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]