Speltips & odds: Tottenham Hotspur - Newcastle United 25/8

Trolig laguppställning Tottenham:

Lloris

Walker-Peters – Sanchez – Alderweireld – Rose

Sissoko – Ndombele

Moura – Eriksen – Lamela

Kane

Trolig laguppställning, Newcastle

Dubravka

Schär – Lascelles – Dummett

Manquillo – Hayden – Shelvey – Longstaff – Ritchie

Almiron– Joelinton

Hur ska detta fortsätta för Newcastle?

Tottenham tar emot gästerna Newcastle i en drabbning där bortalaget har allt att vinna. De senaste fyra mötena lagen emellan har slutat i en Tottenham-seger, något som kan upprepas idag. Premier League bjuder på en match som kan innebära många mål och en fartfylld historia.

Londonklubben Tottenham kommer till denna match med ett bra självförtroende. Laget spelade händelserika 2-2, och spelade en bra fotboll, mot de regerande mästarna Manchester City på bortaplan efter att motståndarlagets Raheem Sterling börjat målskyttet för hemmalaget. Det var en match som båda lagen visade klass och hade fina kombinationer och fartfyllt spel åt vardera håll. Tottenham har därav börjat säsongen på ett bra sätt, vann första matchen mot Aston Villa med 3-1 i London, och känns som ett lag som kan utmana den absoluta toppen även denna säsongen.

Sedan Rafael Benitez avgång från Newcastle har det varit olika turer, och dessförinnan inte minst, och ansvaret föll på den engelske tränaren Steve Bruce att ta över skeppet. De flesta pekade på att laget kommer att få väldigt svårt att hänga kvar i Premier League i år, vilket inledningen även har indikerat på. Newcastle har plockat in anfallsbrassen Joelinton, tagit tillbaka Newcastle-sonen Andy Carroll och kantspringaren Allan Saint-Maximin från franska Nice i sommar för mycket pengar men inte mycket pekar på att de har en tillräckligt bra trupp för att kunna plocka fler poäng i höst (kanske hela säsongen) än de flesta andra lagen. I deras senaste match förlorade laget mot nykomlingen Norwich med 3-1 på bortaplan efter en fin match av finländaren Teemu Pukki, som börjat säsongen minst sagt över förväntan. Med det sagt förväntade jag mig mer av Newcastle, även om deras spelare inte lovar mer än vad som just nu presteras på plan.

Speltips & Odds: Tottenham Hotspur – Newcastle United

Hemmalaget Tottenham kommer till matchen med en skön känsla. Laget har börjat säsongen bra och har hemmaplan i dagens möte med ett sargat Newcastle som förlorat sina två inledande matcher. Vi tror att Tottenham kommer att göra flera mål i denna match där bortalaget kommer att backa hem och försöka försvara sitt mål över allt annat.

Vi tror att Tottenham kommer att storma mot motståndarnas mål för att ta fördel av deras negativa trend. Söndagseftermiddagens bortalag har inte visat någon som helst kvalité på plan i inledningen och ingen av deras stora nyförvärv har visat något speciellt. Vi tror därav på över 2.5 mål i matchen till ett odds på 1.57. Du hittar det på Bet365 varav mycket annat.

  • Tips: Över 2.5 mål i matchen
  • Odds: 1.57 på Bet365