Speltips & odds: Tottenham - Dortmund 13/2

Tottenham tar emot Dortmund på Wembley, i en av de på förhand mest intressanta Champions League-mötena.

TOTTENHAM X DORTMUND Spela nu
2.30 3.60 3.20 Spela nu

Trolig laguppställning, Tottenham

Lloris
Alderweireld – Sánchez – Vertonghen
Trippier – Sissoko – Winks – Eriksen – Rose
Llorente – Heung-Min

Skador: Ben Davies, Harry Kane, Dele Alli, Eric Dier (tveksam), Erik Lamela (tveksam)
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Dortmund

Bürki
Piszczek – Weigl – Diallo – Hakimi
Delaney – Witsel
J. Sancho – Götze – Guerreiro
Alcácer

Skador: Manuel Akanji, Marco Reus (tveksam)
Avstängningar: –

Jämna lag men Tottenham aningen stabilare

Tottenham mot Dortmund är en mycket intressant match. Två lag som ligger strax bakom den allra yttersta världsklassen, både i form av kvalitet och i form av historia.

Dortmund vann visserligen Bundesliga häromåret och toppar den just nu, men trots det är det få som skulle hävda att de är på samma nivå som Bayern, Barcelona och så vidare. Detsamma gäller Tottenham, som går mycket bra i Premier League men trots allt är något av en outsider till både PL-titeln och CL-titeln.

Tottenham har haft en del skadebekymmer på sistone, men man har lyckats kämpa sig igenom perioden med bra poängskörd. Man kommer nu till den här matchen med tre raka segrar.

Dortmund visade i helgen återigen hur svajiga man trots allt kan vara, och att man inte är stabila nog. De flesta hade nog räknat in segern när klockan tickade upp till minut 70 och Dortmund ledde med 3-0 hemma mot Hoffenheim, men tre sena mål från bortalaget gjorde att matchen slutade 3-3.

Tottenham – Dortmund: Speltips & odds

Detta är två väldigt jämna lag, men någonting skiljer dem åt. Medan Tottenham under sin svåra period på sistone lyckats agera som ett topplag och ta flera knappa segrar, ser Dortmund ut att nyss ha börjat svettas i Bundesliga. Att tappa 3-0 till 3-3 under matchens avslutande 15 minuter, det är inte annat än oacceptabelt.

Dortmund går inte att lita på, och vi tror att Tottenham vinner den här matchen. Att spela bortamatch mot Tottenham kommer kosta för Dortmund, som med sitt offensiva spel släpper alltför stora ytor vilket Tottenham är bra nog att utnyttja.

Hur det går totalt i dubbelmötet får vi se, men i denna match spelar vi den raka 1:an. Detta till oddset 2.30 gånger pengarna på Bet365. Vill ni spela via Swish? Följ länken.

  • Tips: Tottenham vinner matchen
  • Odds: 2.30, Bet365

Streama Tottenham – Dortmund

För att streama Tottenham – Dortmund live på nätet behöver du ha ett konto på Viaplay. Där går det att se matchen direkt via live stream. Du kan dessutom titta på matchen från valfri plattform.

Skaffa ditt Viaplay-konto och titta på Tottenham – Dortmund från mobil, dator, surfplatta eller TV. Du kan se alla Champions League-matcher med ett Viaplay-konto.

  • Match: Tottenham – Dortmund, åttondelsfinal i Champions League, match 1 av 2
  • Datum & tid: Onsdag 13 februari, 21:00
  • Arena: Wembley Stadium, London
  • Stream: ViaPlay