Speltips & Odds: Tjeckien - England 11/10

De ledande gruppfavoriterna England och Tjeckien går nu ut för att göra upp om ytterligare tre poäng i EURO 2020-kvalet.

Sugen på att se matchen Sverige mot Malta?

Läs gärna om hur du kan streama matchen mellan Sverige och Malta som spelas imorgon.

Titta på Malta – Sverige: TV & live stream

Trolig laguppställning, Tjeckien

Vaclik

Coufal – Celustka – Brabec – Boril

Kral – Soucek

Masopust – Darida – Jankto

Schick

Trolig laguppställning, England

Pickford

Alexander Arnold – Keane – Maguire – Chilwell

Henderson – Rico – Mount

Sancho – Kane – Sterling

Förstaplatsens England

De ledande gruppfavoriterna England och Tjeckien går nu ut för att göra upp om ytterligare tre poäng i EURO 2020-kavlet.

England ligger på första plats med 12 poäng, där den engelsmännen inte förlorat en enda match. Trots det har Tjeckien inte lyckats komma om dem, som i sin tur har 9 poäng på fem spelade matcher jämfört med England som enbart spelat fyra.

Englands Harry Kane och Raheem Sterling har båda gjort lika många mål för det engelska landslaget. Duon har vardera sex mål i bagaget och är på så vis två av de många nyckelspelarna i Englands herrlandslag.

England och Tjeckien har mötts en gång tidigare där England utklassade Tjeckien med 5-0. Nu möts båda lagen igen och Tjeckien längtar mer än någonsin efter hämnd, på sin egna hemmaplan.

Om England vinner kvällens match kommer de att vara före andraplatsens Tjeckien med 6 poäng.

Jadon Sancho har hittills spelat två matcher och gjort två mål för sitt hemland England. Nu går 19-råingen ut igen för att bjuda alla på en show. Vem vet.

Speltips

England har inte haft några problem med att vinna mot de resterande fyra lagen i sin grupp (Grupp A). Tjeckien är de som står närmast England i skicklighetsnivå och inte ens dem lyckas vinna mot England. Dock vistas England på bortaplan ikväll så inget är givet.

England brukar vanligtvis ha mest i bollinnehav mot dessa lag.

England har gjort 19 mål, vilket är 9 fler mål än vad Kosovo gjort i gruppen. Med det sagt tror vi att England brukar skapa många chanser.

Vi tror att England kommer att dominera i allt vad denna match innebär- bollinnehav, passningar, skott och hörnor med mera.

Vi tror att England har möjligheten att vinna stort i denna, det vill säga att de kommer att göra många mål i denna match och tippar därmed på att det kommer att bli ”Över 2,5 mål” till oddset 1.66 på Bet365.

  • Tips: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.66 på Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]