Speltips & odds: Sverige - Thailand 16/6

Sverige ställs emot Thailand i den andra gruppspelsrundan av dam-VM 2019. Följer Sverige upp premiärsegern med ny vinst?

SVERIGE X THAILAND Spela nu
1.01 21.00 67.00 Spela nu

Trolig startelva, Sverige

Lindahl
Glas – Fischer – Sembrant – M. Eriksson
Janogy – Asllani – Seger
S. Jakobsson – Blackstenius – Rolfö

Trolig startelva, Thailand

Charoenying
Phetwiset – Saenkhun – Chinwong – Srangthaisong
Sung-Ngoen – Boothduang – Phancha – Intamee – Thongsombut
Nild

  • Match: Sverige – Thailand, dam-VM
  • Avspark: 15:00 söndag 16 juni

Här kan du läsa om hur du gör för att streama dam-VM i fotboll.

Janogy imponerade mot Chile

De svenska damerna inledde fotbolls-VM med att slå Chile med 2-0. Det blev inte den övertygande segern många förväntade sig, utan det dröjde ända fram till den 83:e minuten innan Kosovare Asllani till slut kunde sätta dit matchens första mål.

Innan matchen var slut hann även Sveriges nya stjärnskott Madelen Janogy presentera sig för fotbollsvärlden. Den inhoppande anfallaren fick bollen mellan straffområdet och mittplan, fintade bort ett par spelare när hon drev mot mål och satte sedan dit bollen i nättaket.

Nu har röster höjts för att Janogy ska få starta mot Thailand, men de svenska förbundskaptenerna säger att de inte kommer tillåta sig själva att handla populistiskt. De medgav dock att Janogy knappast spelade sig längre ifrån en startplats med sin prestation mot Chile.

Thailand hade en tuff första match i VM, då de förlorade mot USA med hela 13-0. Eftersnacket till matchen kom att handla om det stora avståndet mellan de bästa nationerna och de sämre nationerna i dam-VM, och många tycker att man ska minska antalet lag i VM för att höja kvaliteten på mästerskapet.

Sverige – Thailand: Speltips & odds

Thailand förlorade som sagt mot USA med 13-0, vilket säger allt vi behöver veta om avståndet mellan Thailand och Sverige. Det här kommer att sluta i en utklassning, och den enda frågan är hur många mål Sverige vinner med.

Att Sverige vinner med minst 4 mål betalar 1.083 gånger insatsen, 1.083(!). Inget kul spel att satsa på, direkt.

Vi hittar ändå ett lockande spel på den här matchen. Att det blir flest mål i andra halvlek betalar 1.72, vilket känns klart spelvärt.

Statistik visar att den andra halvleken är den halvlek med flest mål nästan dubbelt så ofta som första halvleken. I en match där vi vet att det kommer att ösas in mål tyder det mesta på att det går enligt den normala statistiken. Flest mål i halvlek nummer 2.

  • Tips: Det blir flest mål i halvlek nummer 2
  • Odds: 1.72, Bet365

Här kan ni läsa om hur ni kan spela på oddsbonusar på nätet.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]