Speltips & Odds: Sverige - Norge 8/9

Sverige och Norge går nu ut för att spela sin sjätte match i hopp om ytterligare tre poäng i EURO 2020-kvalet (Grupp F).

Streama

För att läsa mer om hur du kan streama denna match kan du göra det genom denna länk:

Trolig laguppställning, Sverige

Olsen

Mikael Lustig – Lindelöf – Granqvist – Bengtsson

Forsberg– Larsson – Ekdal – Kristoffer Olsson

Quaison – Alexander Isak

Trolig laguppställning, Norge

Jarstein

Elabdellaoui – Nordtveit – Hovland – Aleesami

Oedegaard – Selnaes – Berge – Johansen

Haaland – King

Sverige ställs mot tredje platsens Norge

Sverige vann sin senaste match mot Färöarna med 4-0 där Alexander Isak stod för två mål i sin första start för Sverige. Alexander Isak är enbart 19 år och Janne Andersson har redan börjat planera 19-åringens framtid i det svenska landslaget. Det är bara kul att se att han får chansen. Hittills har Sverige tio poäng efter fem spelade matcher och ligger därmed på andraplats i grupp F.

Norge å andra sidan vann också sin senaste match, fast mot Malta. Efter nittio spelade minuter är det Norge som åker hem med ytterligare tre poäng i bagaget. Norge ligger för närvarande på tredje plats med enbart åtta poäng.

Det uppges att Marcus Berg petas inför denna viktiga match enligt Expressen sport. Istället är det Emil Forsberg som startar. Detta kommer som en stor överraskning att Marcus Berg inte ingår i startelvan, som han normalt sett brukar. Istället spelar Alexander Isak på hans position idag.

Speltips

Senaste mötet mellan Sverige och Norge slutade som oavgjord på Norsk mark. Efter hektiska nittio spelade minuter slutar matchen som 3-3. Värt att nämna är att Sverige kom tillbaka i matchen efter ett 2-0 underläge. Det kallar jag för en hjälteinsats.

I det senaste mötet mellan båda landslagen hade Sverige 60 procent i bollinnehav och 15 skott, medan Norge enbart hade 7 skott totalt sett.

VI tror att det kommer att se liknande ut i denna match, där Sverige kommer att dominera i bollinnehav och skott.

Vi tror att Sverige vinner matchen till oddset 1.95 på Bet365

  • Tips: Sverige vinner
  • Odds: 1.95 på Bet365