Speltips & Odds - Stanley Cup Finals: Boston Bruins - St Louis Blues

NHL-säsongen 19/20 lider mot sitt slut. Vi är framme vid game six mellan Boston Bruins – St Louis Blues där Blues leder matchserien(3-2) som går till bäst av sju. Nedanför kommer lite analyser och förhandstipp gällande nattens drabbning.

Trolig laguppställning Boston Bruins:

Rask
Chara McAvoy
Marchand Bergeron Pastrnak

Trolig laguppställning St Louis Blues:

Binnington
Gunnarsson Pietrangelo
Schwartz Schenn Tarasenko

Blues vill säkra bucklan på hemmais

Det är som bekant matchboll för hemmalaget då man leder matchserien med 3-2. Man har redan skrivit historia som tagit sig hela vägen till Stanley Cup final. Skulle man dessutom gå och ta hem hela skiten på hemmaplan dessutom så skulle euforin inte ha några gränser. Varenda spelare i Blues kommer vara en del utav de lag som gav staden och organisationen sin första Stanley Cup.

Så ni kan förstå att detta är den absolut viktigaste matchen i klubbens historia. Enterprise Center kommer bokstavligen koka inatt och Blues sjätte spelare kommer göra allt för att lyfta fram sina hjältar. Motståndarna Boston Bruins är ett erkänt mentalt starkt gäng som hämtat upp många matchserier från underläge genom åren. Man har deesutom en enorm rutin med spelare som Marchand, Bergeron och Chara.

Den sistnämna som för en vecka sen bröt käken(!) spelade ändå matchen efter med ett specialvesir vilket visar på vilken mentalitet lagkaptenen och hela klubben har. Detta är långt ifrån avgjort och i Boston vet man att allt som krävs är en seger inatt för att få till en avgörande game seven hemma i TD Garden där man är enormt starka.

Båda lagen kan formera bästa tänkbara uppställningar och vi ser verkligen fram emot nattens drama. Förra matchen var riktigt tight där det tillsut blev 2-1 Blues efter en slutforcering av hemmalaget.

Speltips & Odds: Boston Bruins – St Louis Blues

Både Rask och Binnington i målen har spelat fantastiskt under slutspelet och varit nycklarna till lagens framgång. Precis som i förra matchen så tror vi det blir en tight jämn match där det som vanligt är små marginaler som avgör. Individuell briljans eller slarv kan mycket väl avgöra matchen till något utav lagen och det är i sånna här matcher man söker efter sina största stjärnor för ett avgörande. Under 4,5 mål i matchen ger hela 2,85(Bet365) gånger pengarna och lockar oerhört.

Tips: Under 4,5 mål i matchen

Odds: 2,85