Speltips & odds: St. Patricks - IFK Norrköping 11/7

IFK Norrköping kliver ikväll in i kvalet till Europa League, när man ställs emot irländska St. Patrick’s Athletic. Avspark 20:45 på Richmond Park i Dublin.

ST PATRICKS X NORRKÖPING Spela nu
5.50 4.00

1.57

Spela nu

  • Match: St. Patricks Athletic – IFK Norrköping, första kvalrundan till Europa League
  • Datum & tid: Torsdag den 11 juli, klockan 20:45
  • Arena: Richmond Park, Dublin (Irland)
  • Stream: Bet365

Trolig laguppställning, St Patricks

Brendan Clarke
Kevin Toner – Lee Desmond – Conor Clifford – Ciaran Kelly – Simon Madden
Ian Bermingham – Dean Clarke – Jamie Lennon
Cian Coleman – Jake Walker

Trolig laguppställning, IFK Norrköping

Isak Pettersson
Filip Dagerstål – Kasper Larsen – Rasmus Lauritsen
Lars Christian Krogh Gerson – Alexander Fransson – Simon Thern – Gudmundur Thorarinsson – Simon Skrabb
Jordan Larsson – Christoffer Nyman

Norrköping ger sig ut i Europa

Efter AIK:s misslyckande i tisdags, då man överraskande förlorade med 2-1 borta mot Ararat-Armenia, är det IFK Norrköpings tur att representera Sverige i Europa. För motståndet står irländska klubben St. Patrick’s Athletic.

Precis som i Sverige pågår irländska ligan vår-höst, och St. Patrick’s Athletic befinner sig således mitt i säsong. Laget ligger på fjärde plats i irländska ligan, men lär tappa ned till femte plats snart då man har två matcher fler spelade än laget bakom sig.

Klubben har tur som spelar i Europa. Ifjol kom man nämligen på 5:e plats i ligan, men då det fjärdeplacerade laget Waterford inte tilläts spela Europaspel av EUFA på grund av ”treårsregeln” – klubben återskapades 2016 – övergick kvalplatsen till St. Patrick’s Athletic.

I truppen finns det inte många spelare som klingar bekant, men genom åren har man haft lirare som Gordon Banks och Kevin Doyle.

Senast St. Patrick’s Athletic mötte ett svenskt lag var i kvalet till UEFA-cupen 2008-09. Då skickade man ut Elfsborg med totalt 4-3.

IFK Norrköping har en svag vår i Allsvenskan bakom sig, där man varit seriens största besvikelse. Trots förstärkningar av kvalitetsspelare som Christoffer Nyman och Sead Haksabanovic har det inte gått vägen för ”Peking”, som dock ändå bara har fyra poäng upp till tredjeplatsen.

I återstarten av Allsvenskan tog man en viktig seger över en av konkurrenterna till Europaplatserna, BK Häcken.

St. Patrick’s Athletic – IFK Norrköping: Speltips & odds

Visst hade det tidiga röda kortet sin påverkan för AIK, men i tisdags fick vi ändå se prov på att de här Europamatcherna inte alltid är så lätta bara för att man aldrig hört talas om motståndet tidigare.

Vi vågar oss inte på den raka 2:an här, men har hittat ett annat, intressant spel.

Det är ofta väldigt ont om mål i St Patrick’s Athletics matcher. På de senaste två månaderna har laget spelat 10 matcher, och i blott 1 av dessa har det gjorts mer än 2,5 mål totalt i matchen. Norrköping lär dessutom komma hit och vara ganska försiktiga på bortaplan.

Trots detta betalade under 2.5 mål hela 2 gånger pengarna tidigare i morse. Men nu har oddset dessvärre hunnit sänkas till 1.65, vilket dock är en stor indikation på att det är ett bra spel.

  • Tips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1.65, Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]