Odds & speltips på NHL (8/11)

Natten till onsdag spelas det åtta matcher i världens bästa hockeyliga. Vi på sportal följer alltid NHL på nära håll och nedanför kommer lite analyser, spel & odds från de mest intressanta matcherna.

1. Arizona Coyotes – Pittsburgh Penguins

Kupongens första match är den mellan Arizona Coyotes – Pittsburgh Penguins. Det är en batalj mellan western och eastern conference men framförallt den mellan toppen och botten. Penguins har öppnat säsongen på ett relativt bra sätt där man parkerar på en delad 3:e plats i eastern conference. Coyotes å sin sida har de betydligt tuffare och ligger inte bara sist i western conference utan även i hela NHL.

Laget har skrapat ihop 6 poäng på 16 matcher och är med det överlägset sämst. Det är inte mycket som stämt hittils och tränaren Rick Tocchet kan nog sitta lite löst. De regerande Stanley Cup mästarna Penguins är klara favoriter i matchen och Penguins -1,5 ger oddset 2,05 vilket absolut är spelbart. I NHL kan alla slå alla ska tilläggas men här känns det som att det ska mycket till om pingvinerna ska torska hemma jumbon.

Spel: Penguins -1,5(handicap)

Odds: 2,05

2. Edmonton Oilers – NY Islanders

Matchen mellan Edmonton Oilers – NY Islanders är också den mellan eastern och western conference samt lite av toppen(Islanders) mot botten(Oilers). Oilers är bara bättre än Coyotes i ligan och trots en ung och talangfull uppsättning spelare med Connor McDavid i spetsen så har man inte alls fått till de i säsongsupptakten.

NY Islanders har öppnat desto bättre med 8 segrar på den inledande 13 matcherna och kommer senast från en seger med 6-4 över Colorado. Edmonton å sin sida blev nollat av Detroit senast och bör va rejält revanschsugna. Det har blivit en del mål i matcherna lagen emellan och oddset på över 5,5 mål är 1,80 vilket är spelbart.

Spel: Över 5,5 mål i matchen

Odds: 1,80

3. LA – Kings – Anaheim Ducks

Kupongen tredje match är den mellan LA Kings – Anaheim Ducks. Det är en match mellan två lag i western conference. Det är två lag som de senaste säsongerna byggt upp kraftfulla lag som mer eller mindre varje år kan utmana om Stanley Cup bucklan. Kings har sina cuper bärgade, den senaste för några säsonger sedan medan Ducks mest bara kommit nära.

Det har inte riktigt räckt hela vägen för ankorna trots ett gediget lagbygge. Båda lagen har stjärnor så det räcker och blir över, är det kanske dags i år för Ducks? Isåfall får man lägga säsongsupptakten till handlingarna och börja bete sig som de topplag man bör vara. Man parkerar just nu som fjärde sist i western conference och det är inte där det laget ska vara. Kings har gått desto bättre och man ligger på en andra plats i samma conference med 10 segrar på 14 spelade matcher. Jag kommer lägga ett spel på att de blir flest mål i period 3 till oddset 3,00.

Spel: Period med flest mål: 3

Odds: 3,00


Alla odds är hämtade från Bet365 – världens största bettingsite.

Det sammanlagda oddset för trippeln blir 11,07.

Sugen på mer hockey? Kolla då in vår artikel om Karjala Cup 2017 – Live streams & schema!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]