Odds & Speltips: Argentina – Paraguay, 20/6

Argentina går ut för att möta Paraguay i Copa América, vilket blir båda lagens andra match i gruppspelet (Grupp B).

Streama

Ta reda på hur du kan streama Copa América genom denna länk:

Streama Copa América

Trolig laguppställning, Argentina

Armani

Casco – Otamendi – Pezella – TAgliafico

Celso – Rodriguez – Paredes

Messi– Aguero– Paul

Trolig laguppställning, Paraguay

Fernandez

Valdes – Balbuena – Alonso – Arzamendia

Ortiz – Rojas

Gonzales – Almiron – Dominguez

Cardozo

Argentina har inte råd för fler förluster

Då har första omgången i gruppspelet blivit avklarad. Det vill säga att alla lagen i grupp B har nu spelat sin första match.

Argentina förlorade mot Colombia med 2-0 i deras första match. Det var hårt för Argentina som gärna ville inleda turneringen på ett bra sätt. Nu tvingas Argentina jobba sig uppåt och har inte råd att förlora fler matcher.

Argentina måste vinna denna match mot Paraguay då de förlorade deras första match mot Colombia. Det är de två topplagen i grupptabellen som går vidare, och Argentina gör allt de kan för att nå dit.

Paraguay å andra sidan spelade oavgjort mot Qatar i deras första match. Efter nittio spelade minuter lyckades båda lagen tillsammans göra totalt fyra mål.

Argentina verkar inte ha en klardefinierad startelva då flera spelare verkar konkurrera om positionerna. Detta reser många frågetecken för Argentinas tränare Lionel Scaloni. Nu när Argentina har en ny tränare kommer det att ta lite tid tills man har ett bra och samspelt lag.

Speltips

Paraguay lyckades inte kontrollera matchen mot Qatar då de enbart hade 53 procent i bollinnehav. Detta kan indikera att de inte kommer kontrollera matchen mot Argentina för den delen heller.

Argentina har inte råd för fler förluster och är tvungna att steppa upp i dagens match.

Vi tror att Paraguay kommer att spela defensivt och förlita sig på kontringar i denna match medan Argentina gör allt de kan för att göra mål. Detta kan innebära att Argentina tvingas spela mer offensivt än normalt då dem inte har råd med att spela lika.

Argentina kommer troligtvis vara laget som kommer att ha mest i bollinnehav, skott och hörnor.

Paraguay kommer att tvingas spela långbollar då Argentina mest troligt kommer att pressa högt upp på plan.

De två senaste mötena mellan lagen har varit målfattiga. Därför kan man räkna med att detta också kommer bli relativt målfattigt. Därför tror vi att det kommer bli oavgjort i halvtid och att Argentina sedan vinner matchen i fulltid till oddset 3.60 på Bet365.

  • Tips: Oavgjort I halvtid, Argentina vinner matchen i fulltid.
  • Odds: 3.60 på Bet365 (hämtat kl.19:43, 19/6-2019)