Speltips & odds: SPAL - Milan 26/5

AC Milan står inför en ödesmatch i Serie A, när laget är pressat att vinna för att öka sina chanser att nå Champions League.

SPAL X MILAN Spela nu
6.00 4.33 1.50 Spela nu

Trolig laguppställning, SPAL

Gomis
Cionek – Vicari – Bonifazi
Lazzari – Valoti – Murgia – Kurtic – B. Fares
A. Petagna – Floccari

Trolig laguppställning, Milan

G. Donnarumma
Abate – Musacchio – A. Romagnoli – Rodríguez
Kessié – Bakayoko – Calhanoglu
Suso – Piatek – Borini

Milan hoppas nå Champions League

Den sista omgången av Serie A närmar sig, och spänningen lever onekligen fortfarande. Juventus må ha säkrat ligatiteln sedan länge, men kampen om Europaplatserna och kampen om nedflyttning är långt ifrån avgjord.

SPAL har sitt på det torra, och kommer att hamna i mitten av tabellen. För Milan däremot finns mycket på spel. Laget ska försöka nå Champions League för första gången sedan 2013-14, och kan göra så. Dessvärre har man inte ödet i sina egna händer, utan måste hoppas på att Atalanta eller Inter tappar poäng i sista omgången. Kampen om Champions League ser ut så här:

 • 3. Atalanta, 66 poäng
 • 4. Inter, 66 poäng
 • —–
 • 5. Milan, 65 poäng
 • 6. Roma, 63 poäng

Slutar Milan och Atalanta på samma poäng kommer Milan före Atalanta på bättre inbördes möten, medan man har negativ statistik mot Inter. Om alla tre lag slutar på samma poäng skapas en minitabell lagen emellan, och där är det Milan som drar det kortare strået.

Milan får se upp med SPAL:s anfallspar, bestående av rutinerade Sergio Floccari och Milanproduken Andrea Petagna.

SPAL – Milan: Speltips & odds

Milan kan komma 4:a på att endast spela oavgjort här, men då krävs det att Atalanta förlorar sin sista match (mot Sassuolo) medan Inter tar poäng (mot Empoli).

Vinner Milan mot SPAL räcker det dock att minst ett av ovanstående lag tappar poäng, så är Milan äntligen tillbaka i Champions League.

Medan Milan spelar vad som är en av säsongens absolut viktigaste matcher på söndag, spelar SPAL sin minst betydelsefulla match. Laget har säkrat kontraktet och har inte mer än äran att spela för här. Visst, det är säsongens sista (hemma)match och man vill ge fansen en fin avslutning mot stora Milan, men ändå.

Vi tror att Milan, som också är ett klart starkare lag än SPAL, fixar detta och vinner matchen. Vi spelar den raka 2:an till 1.50 gånger insatsen.

 • Tips: Milan vinner matchen
 • Odds: 1.50, Bet365

Streama SPAL – Milan

För att streama SPAL – Milan är det av fördel att ha ett konto på Bet365, där matchen visas live. Det går att se alla matcher från Serie A på Bet365.

Om Milan når Champions League till nästa säsong är det Viaplay du kan se ”Rossoneri” på. På Viaplay kan du titta på alla matcher från världens största klubblagsturnering och bland annat kan du alltså titta på Champions League-finalen direkt.

 • Match: SPAL – AC Milan, Serie A
 • Datum & tid: Söndag den 26 maj, klockan 20:30
 • Arena: Stadio Paolo Mazza, Ferrara
 • Stream: Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]